Лазерна ролетка Ultrasonic CP-3007

Гласове: 6 Рейтинг: 3.0
 • Код на продукта: ST383
  Наличност: В наличност
 • В наличност Цена: 36.00лв.
Кол-во: +
-

Лазерна ултразвукова ролетка модел Ултрасоник е уред за измерване.

Възможност за измерване до 15 метра с отклонение „+-„ 0,03см . Уреда е предназначен за безконтактно дигитално измерване на разстояния с помоща на ултразвук. Мястото на измерване се фиксира с помощта на лазерен лъч.

Изключително удобен, бърз, точен и необходим за работа в строителството уред, за оразмеряване на помещения в домакинството, при ремонти , в озеленяването, при климатизацията, проектирането на терени, промишлени проекти, и др.

 • Лесен за използване.
 • Събиране и изваждане функция ви позволява да добавяте или изваждате две мерки.
 • Измерете и запазате три различни мерки.
 • Метрична или имперска система за измерване.
 • Висока точност.

Представяме ви ново поколение измервателен уред, който всеки професионалист или домашен майстор трябва да има на разположение. Лазерна ролетка Ultrasonic CP-3007 е с усъвършенстван ултразвуков дизайн, използваща специална технология против смущения. Тя е предназначена за измерване на разстояния на трудно достъпни места, където традиционната гъвкава ролетка не може да се справи.

Ултразвуковата лазерна ролетка е с компактен размер и олекотен корпус, което я прави лесно преносима и удобна за използване при сложни условия. Уредът се захранва от една 9V алкална батерия, което го прави идеален за работа на открито или при строителни дейности на места, които не са захранени с електричество.

За да измерите разстоянието с ултразвуковата ролетка не са ви нужни помощници, нито пък специални познания и умения. За целта е нужно просто да насочите уреда и да фиксирате лазерния лъч върху мястото, подлежащо на измерване. За по-точни измервания, ние силно препоръчваме да насочвате и задържате измервателя в хоризонтална или вертикална позиция, тъй като разстоянието се измерва от лазерна точка в дъното на уреда.

Сред многобройните предимства на ултразвуковата лазерна ролетка са:

Голям LCD дисплей с фонова подсветка

Ултразвуковата рулетка е идеална за измерване на трудно достъпни места, при слаба осветеност или пълен мрак. Уредът разполага с достатъчно голям LCD екран с фонова подсветка, така че резултатите от измерването, както и различните изчисления да могат да се отчетат без проблем дори в тъмни участъци, при това с много висока точност – от +/- 0.5% 25 +/- 1.

Автоматично изключване с цел пестене на енергия

За да не се налага да сменяте често батерията на ултразвуковата лазерна рулетка, е налична функция „автоматично изключване”, с която се деактивира работата на устройството, с цел да се пести енергията, необходима за провеждане на реалните измервания. Ако в рамките на една минута не бъде натиснат нито един клавиш, измервателят се изключва автоматично. Това ви спестява нуждата да го правите ръчно, за да можете да концентрирате върху текущата си работа.

Широк диапазон на измерване и голям брой работни функции

Лазерната ролетка има капацитета да измери едно наистина солидно разстояние – от 0.5 до 18 м, при това от само един единствен човек. Устройството измерва времето, необходимо на ултразвуковата вълна да отрази повърхността, след което изчислява и преобразува разстоянието. Налична е функция събиране и изваждане, която позволява да се добавят или изваждат две мерки.

Ултразвуковата лазерна ролетка Ultrasonic CP-3007 разполага също с вградена памет, позволяваща съхранение на три резултата от измерване, така че да не се налага да записвате данните ръчно. Отчетите се предоставят в избираеми мерни единици – метри и фута по избор, което пести нуждата да се извършва преобразуване на стойностите от императивни в метрични единици и обратно.

 • Максимално разстояние на измерване: 18 м
 • Максимално измерване на квадратура: 18 x 18м
 • Максимално измерване на кубатура: 1800.00
 • Допустима грешка: 0.001
 • Точност: ± 0.5%
 • Разделителна способност: 0,01 м или 1/2 инч.
 • Работна температура: 0 ° C - 50 ° C
 • Захранване: 1 x 9V алкална батерия
 • Честота: 40kHz.
 • Размер: 150 мм х 70 мм х 30 мм.
Лесна поръчка

Лазерна ролетка Ultrasonic CP-3007 × 1 бг.

Цена: 36.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ