ᐉ Sani Sticks пръчици за отпушване на канали и мивки на топ цена - Онтайм

Отпушване на канали и мивки с пръчици Sani Sticks

Гласове: 36 Рейтинг: 4.4
  • Код на продукта: sy247
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 3.50лв.
Кол-во: +
-


Един от най-неприятните, но и най-често срещани проблеми, са запушените мивки и сифони. Това се случва поради натрупване на различни замърсители косми, мазнини, власинки и т.н. Разбира се, има и допълнителни фактори, които влияят на процеса, но в основата са замърсявания от бита.
Ако не сте почитатели на опасните химикали за отпушване на канализацията, но искате да решите проблема със запушената мивка, имаме специално предложение за вас. Пръчиците за отпушване на сифони са изключително практични и удобни за употреба. А най-хубавото е, че просто пускате една пръчица през дупката на сифона и забравяте за проблема.
В комплекта има 12 пръчици, които могат да се ползват и превантивно. Пускайте по 1 всеки месец и ще забравите за неприятната миризма от мивката или топките косми, които запушват канала в банята.
Веществата, които съдържат Сани Стикс са напълно безопасни за тръбите и могат да се използват продължително време. Един пакет стига за 1 година употреба. Забравете за острата и задушлива миризма на стандартните препарати за отпушване

Ползи и предимства на продукта:

  • Бързи и лесни за ползване
  • Щадящи към тръбите
  • Подходящи за всякакви сифони и мивки
  • Достатъчни за 1 година
  • 12 пръчици в комплекта

Защо да изберете този продукт?

Има редица причини да се запасите с пръчиците Sani Sticks, които магазинът ни ви предлага. Един от най-разумните аргументи в тяхна полза е, че ще ви помогнат да си спестите излишни тревоги и голяма сума пари. Запушените канализационни тръби носят риск не само за обзавеждането в красивия ви дом, но и в този на съседитеви, живеещи на долния етаж.

Когато водата не се оттича бързо към канализацията, ще се срещнете с един много неприятен проблем – неприятната миризма от отпадните води. По-голяма беда са обаче течовете във ВиК инсталацията, появяващи се, когато отходна тръба е затлачена от нечистотии. Имате ли представа колко е скъп един водопроводен ремонт? А забелязахте ли колко евтини са пръчиците Sani Sticks с почти символичната си цена?

Санитарните помещения (бани и тоалетни), както и кухненските мивки, са развъдник на микроби. Препоръчваме да използвате Сани Стикс дори превантивно, за да предотвратите задържането на отпадък в тръбите, който ще ви спаси от неприятните миризми и болестотворните микроорганизми. Осигурете чиста и здравословна среда на себе си и своите близки с редовна профилактика срещу натрупването на мръсотия в сифоните на мивките и канализационната тръба.

100% екологично чисто и безопасно средство

Конвенционалните средства за отпушване на канали са базирани на мощни химически средства, които са потенциално опасни за човешкото здраве. Дори да не страдате от свръхчувствителност и алергии към хлора и неговите химични съединения, не си заслужава да усложнявате живота си, използвайки маска, ръкавици и предпазно облекло.

Невероятните пръчици за отпушване на канали са базирани изцяло на безопасни за вас и тръбите в дома ви вещества. Можете да ги докосвате без ръкавици, но все пак измивайте ръцете си прецизно след всеки контакт, особено преди хранене.

Продуктът не съдържа летливи токсични вещества, които да дразнят кожата, очите и лигавиците. Поддържайте чисти не само откритите повърхности, но и вътрешността на тръбопровода в дома си, защото там се крият най-сериозните опасности.

Сходни артикули (12)