Отпушване на канали и мивки с пръчици Sani Sticks

Гласове: 3 Рейтинг: 3.3
  • Код на продукта: sy247
    Наличност: В наличност
  • Цена: В наличност 6.00лв. 3.50лв.
Кол-во: +
-

Един от най-неприятните, но и най-често срещани проблеми, са запушените мивки и сифони. Това се случва поради натрупване на различни замърсители косми, мазнини, власинки и т.н. Разбира се, има и допълнителни фактори, които влияят на процеса, но в основата са замърсявания от бита.
Ако не сте почитатели на опасните химикали за отпушване на канализацията, но искате да решите проблема със запушената мивка, имаме специално предложение за вас. Пръчиците за отпушване на сифони са изключително практични и удобни за употреба. А най-хубавото е, че просто пускате една пръчица през дупката на сифона и забравяте за проблема.
В комплекта има 12 пръчици, които могат да се ползват и превантивно. Пускайте по 1 всеки месец и ще забравите за неприятната миризма от мивката или топките косми, които запушват канала в банята.
Веществата, които съдържат Сани Стикс са напълно безопасни за тръбите и могат да се използват продължително време. Един пакет стига за 1 година употреба. Забравете за острата и задушлива миризма на стандартните препарати за отпушване

Ползи и предимства на продукта:

  • Бързи и лесни за ползване
  • Щадящи към тръбите
  • Подходящи за всякакви сифони и мивки
  • Достатъчни за 1 година
Лесна поръчка

Отпушване на канали и мивки с пръчици Sani Sticks × 1 бг.

Цена: 3.50лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ