0
0
.00
BGN

Валяци с резервоар за боядисване и отсичане

Модел: sy584

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Боядисването на дома винаги е съпроводено с прекален оптимизъм по отношение на чистотата, прецизността и нужните материали. Обикновено реалността е свързана с голямо цапане, капки боя, неволно омазване на неправилното място и голям разход на латекс. Ами тогава какво е решението? Професионален бояджия? На всички ни е ясно, че това е свързано с много разходи и немалко чакане добрите майстори обикновено имат много ангажименти и вместването в тях е трудно.

Представяме ви вашия най-нов и верен съюзник в мисията за освежаване на домa. Тази система за боядисване се състои от валяк с пълнител просто напълвате с желания цвят, затваряте и се залавяте за работа. Разбира се, освен него получавате и всичко останало, за да положите боята навсякъде - четка за боядисване на ъгли, както и малък валяк за тесни пространства. Няма цапане, капки, пръски и неравномерно покритие, всичко е идеално. По този начин се спестява време, нерви и боя.

Не се притеснявайте, включили сме и телескопична дръжка, благодарение на която ще достигнете и до най-високите части на стената, както и ще боядисате тавана с лекота. Включените ваничка и мерителна каничка позволяват прецизно дозиране и идеални резултати.

Предимства и ползи:

 • Улеснява боядисването
 • Пълен комплект за боядисване
 • Не пръска и цапа
 • Телескопична дръжка
 • Равномерно нанасяне и перфектни резултати

Комплектът съдържа:

 • 1 x Голям валяк 16см с резервоар
 • 1 x Малък валяк 7см с резервоар
 • 1 x Ъглова четка
 • 1 х Дълга дръжка
 • 1 x Мерителна каничка
 • 1 x Ваничка

Възможност да боядисате стените в дома си без бъркотия

Дребните освежителни ремонти могат да преобразят всяко жилище. И макар да не изискват много пари, по традиция все ги отлагаме. Причината е хаосът, който неизбежно настъпва, когато оцветяваме стените с класическите четка и мече. Ние ви предлагаме една перфектна алтернатива – валяк за боядисване с резервоар.

Нещо повече – предлагаме ви цял бояджийски комплект, за който ще ви завидят дори професионалистите. Комплектът включва: голям и малък валяк с резервоар, ъглова четка, сглобяема, телескопична дръжка, ваничка и мерителна кана. Единственото, което ви липсва, за да започнете ремонта, е декоративна боя.

Удобство и оптимизиране на операциите

Според много хора боядисването изисква точна ръка и максимална прецизност. Истината е, че тази дейност консумира много физически усилия. Всеки бояджия ще ви каже, че най-досадната част от работата му е постоянната нужда от потапянето на валяка в легенчето с латекс. Когато се налага да се работите на стълба или стол, е нужно да слизате и да се качвате безброй пъти. Това несъмнено изчерпва силите.

Използвайки валяк с резервоар, досадното топене на мечето в съответния съд отпада напълно. Избегнати са и неволно изпуснатите капки при отдалечаване на бояджийския инструмент от легена. По този начин ще си спестите изнасянето на килимите и застилането на подовете с найлони. Подготовката обикновено отнема повече време, отколкото самото боядисване на стените.

Качването на стълба, за да се и намаже и тавана също може да бъде спестено на домашния и професионалния майстор. С помощта на телескопа ще достигате най-високите участъци, здраво стъпили на пода. Да боядисваш леко и прецизно, докато се опитваш да запазиш равновесие върху неудобна основа, е качество, притежавано само от опитните майстори бояджии.

По-високо качество на крайния резултат

При полагане на нов декоративен слой или при промяна на цвета на стената, често се налага нанасяне на втори слой боя. Втората „ръка” може да отпадне напълно, ако се използва валяк за боядисване с контейнер за боята от страхотния ни комплект. Това означава икономия на средства (цените на качествените бои не са никак ниски), както и на време. Бързото освежаване се нарича така поради конкретна причина.

Благодарение на структурата на валяка, както и на наличието на пълнител за боята, ще бъде възможно да покриете всеки участък равномерно само с едно нанасяне на латекса. Няма да се налага предварително да отсичате ъгли и тавани, като лепите с тиксо участъците, които не бива да се зацапват. Ъгловата приставка в нашия комплект валяци за боядисване с резервоар ви позволява да отсечете въпросния участък за броени минути и без подготовка.

Прецизно нанасяне на боята около деликатни интериорни детайли

Малкият накрайник от комплекта валяци за боядисване с резервоар ви позволява да работите смело около деликатни елементи на интериора – контакти, ключове за осветление, первази, прозорци и т.н. С него бихте могли да декорирате съвсем тесни пространства, без нужда да използвате малка четка.

Следите, оставяни от четките са причината майсторите да предпочитат доброто старо мече. Четката беше единствен вариант за боядисването на ъгли, но вече можете спокойно да я замените с валяк за отсичане на достъпна цена. С него и с дългата дръжка ще правите с лекота линиите, свързващи стените с тавана.

С триъгълния валяк за осичане могат да работят перфектно дори хора, които не се славят с особени умения в тази специфична дейност. Домашните майстори с „две леви” ръце дори няма да успеят да опръскат наоколо. Почистването за първи път няма да бъде по-дълго от самата бояджийска операция. Контейнерът се затваря плътно и дозира точно количеството боя при допир със стената.

Направете го като професионалистите с една малка разумна инвестиция

С комплекта валяци за боядисване можете да реновирате жилището си на момента. Няма значение дали имате цяла седмица на разположение и дали времето е подходящо да изнасяте мебелите на терасата или на двора. Системата ви позволява да бъдете импулсивни и ви избавя от ужаса на почистването след малък ремонт.

Поръчвайки този страхотен бояджийски сет, ще се снабдите с две мечета за многократна употреба с размери 16 и 7см, както и с прецизен уред за отсичане на боя. Бонус попълнение в окомплектовката са мерителната каничка и ваната. С тях е лесно да създавате собствени нюанси, защото в магазините не винаги е възможно да намерите цветовете, за които винаги сте мечтали.

Най-малкото заради уникалния уред за отсичане на таван си заслужава да закупите целия набор от бояджийски инструменти. Те ще ви бъдат доставени в най-кратки срокове, така че можете да планирате посещение в магазина за декоративни бои.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти