Комплект прибори за хранене в черен цвят Baguette

Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

  • Код на продукта: sy717
    Наличност: В наличност
  • Цена: В наличност 89.99лв.
Кол-во: +
-

Пред вас е универсалният комплект прибори за хранене Zephur Black на немския производител. Състои се от 24 части, напълно достатъчни за нуждите на едно домакинство от до 6 души. Това са по 6 броя вилици, лъжици, ножове за основно хранене, както и 6 броя чаени лъжички. Всички те са изработени от немската хром-никелова неръждаема благородна стомана KRUPP. Тя е здрава и устойчива на честа ежедневна употреба. Формата на приборите е класическа с по-нежен край на дръжката за повече стабилност. Те са семпли, изчистени, без излишна декорация.

За да ги съхраните подълго бляскави и перфектни, следвайте следните правила за употреба: Измивайте винаги непосредствено след употреба. Така ще премахнете негатиното влияние на хранителните остатъци. Почистайте в съдомиялна машина или на ръка с гореща вода, препарат и мека гъба. След това е желателно да подсушите и полирате с памучна кърпа, за да постигнете отличен резултат и страхотен блясък. Комплектът ще ви бъде ценен помощник в ежедневието.

Комплектът включва:

  • 6 x Нож за основно ястие
  • 6 x Лъжица за основно ястие
  • 6 x Вилица за основно ястие
  • 6 x Чаена лъжица
Указания за почистване и съхранение:
След употреба, измийте приборите, колкото е възможно по-скоро, за да избегнете продължителен контакт с остатъците от храна. Използвайте гореща вода, неутрален и мек почистващ препарат и гладка гъба. След измиване, подсушете незабавно с мека кърпа.
Лесна поръчка

Комплект прибори за хранене в черен цвят Baguette × 1 бг.

Цена: 89.99лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ