0
0
.00
BGN

Намалете талията си с неопренов колан Waist Trimmer - 100/16см

Модел: ST024

Наличност: В наличност

 


13
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Намалете талията си с неопренов колан Waist Trimmer - 100/16см - 1 бр. Общо: 13лв.

Всички знаем, че най-добрият начин за отслабване е просто да се изпотим стабилно!
Неопреновия колан е подходящ за спортисти, за фитнес, за джогинг, за всякакви упражнения, за всички които искат да отслабнат бързо и ефективно в областта на корема.
 
Подпомага усвояването на всички видове гелове за отслабване. Коланът е изключително ефикасен в комбинация с кардио тренировки.
Действа на принципа на сауната и подпомага намаляването на обиколките на талията.
Неопренът запазва генерираната топлина на тялото по време на тренировка и чрез сауна ефекта се повишава отделянето на вода в конкретните области, където е приложен. Този ефект от своя страна води до загуба на сантиметри от обиколката на тялото. При постоянна употреба в комбинация с кардио тренировки повишава значително скоростта на намаляване на обиколките на тялото в зоните на прилагане.
 
Дължина (обиколка): 100 см.
Ширина: 16 см.

Желанието за отслабване може би не винаги е оправдано, но със сигурност може да се определи като непреодолимо. Чувството на необходимост от спешно сваляне на малко килограми често ни кара да действаме импулсивно, и да търсим спасение в различни диети и фитнес програми.

Всъщност, именно спорта е едно от най- сполучливите решения за изгаряне на излишни калории, а и за оформяне на мечтаната фигура, което понякога изисква малко повече усилия от самото отслабване. Каталогът ни разполага с свръхмодерен неопренов колан за отслабване Waist Trimmer, с помощта на който ще имате възможност да се радвате на видим положителен ефект и красиви извивки в проблемните зони, върху които е бил поставен. 

Този неопренов колан за фитнес е специално проектиран, за да се използва като неделима част от тренировките ви. Той се прикрепя плътно в областта на корема, след което сте готови за активно спортуване, видимите ефекти от което няма да закъснеят. Причината е в свойствата на неопрена, които вероятно са добре известни на всеки ентусиаст, който е решил да свали малко килограми. Този материал прекрасно запазва топлината на тялото по време на движение ( неслучайно облеклото при подводно гмуркане се изработва от неопрен ), а при спортуване това води до засилено изпотяване в областите, където е поставен коланът.

Според доказани специалисти, изпотяването и сигурен признак за изгаряне на калории и винаги е последван от трайни резултати в това отношение. Ако се чудите дали наистина е възможно трайно отслабване с неопренов колан, ние можем да ви гарантираме, че просто няма как да не регистрирате промяна в сантиметрите на талията ви, при положение, че демонстрирате постоянство в тренировките. 

Модерният неопренов колан оказва най-забележим ефект, при комбинация от редовни кардио тренировки, и прилагане на подходящ гел за отслабване в проблемните зони. Няма причина да се колебаете излишно при поръчката на този неопренов колан, който ще получите на изключително изгодна цена и ще ви бъде от невероятна практическа полза.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти