ᐉ Маша за коса Rowenta CF 3225 F0 на топ цена, турмалинова - Онтайм

Маша за коса Rowenta CF3225F0, йонно турмалиново покритие

Гласове: 3 Рейтинг: 5.0
  • Производител: Rowenta
    Код на продукта: sz0389
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 59.00лв.
Кол-во: +
-


ЙОННО ТУРМАЛИНОВО ПОКРИТИЕ
Турмалинът има естествено свойство да излъчва йони, които осигуряват блясък и антистатичен ефект. РЕЗУЛТАТЪТ: красива коса с невероятен блясък и гладкост. 

ЕСТЕСТВЕНО ИЗГЛЕЖДАЩИ КЪДРИЦИ И ВЪЛНИ

Машата за къдрене от Rowenta създава безупречни къдрици с чисто очарование и блясък. Турмалиновото покритие подсилва косата, същевременно придавайки блясък чрез естествения ефект на този минерал за понижаване на статичното електричество, за превъзходни къдрици или плавни вълни със силен блясък.
Подходяща за средна и дълга коса
Tемпература 200 градуса
Керамично турмалиново покритие
Бързо загряване, което я привежда в режим на готовност за 60 секунди
Кабел: 1.8 метра
25 мм диаметър за натурални къдрици
Гаранционен срок 24 месеца

Модерните в момента фризури почти винаги включват чупки, вълни и копринено нежни масури. Не хабете ценното си време и парите си за посещения във фризьорския салон. Можете да постигнете всеки желан ефект с полупрофесионалната маша Rowenta CF 3225. Специалното ѝ покритие защитава косата ви от увреждане, за да бъдете красиви не само днес, а винаги.

Йонизиращ турмалинов горен слой

Различното в машата на Rowenta CF 3225 е покритието на керамичната тръба. То е съставено от уникалния минерал Турмалин, присъстващ днес в огромен брой продукти за здраве и красота. Турмалинът е вид полускъпоценен камък, който в определени условия осъществява йонизация на средата в зоната на въздействие.

Отрицателните йони поддържат здрави клетките както на кожата, така и на косъма. Те благоприятстват задържането на влага в космената обвивка и сърцевина. Както знаем човешката коса е увредена, когато е дехидратирана. Ето защо е изключително важна йонната функция на машите. Йоните запазват влажността на косъма и го предпазват от увреждане вследствие на честата термична обработка.

Създадената от Rowenta маша CF3225 е уникална с това, че развива изключително висока работна температура, но без да изсушава, гори и накъсва косата. Нещо повече – статичното електричество, генерирано от болшинството стилизиращи уреди, тук е напълно изключено. Вашите къдрици няма да се наелектризират след оформяне с уникалния уред. Всяко косъмче ще застане на правилното място.

Високоефективна система за нагряване

Революционната маша Rowenta CF3225 използва високоефективна система за нагряване. След включване, уредът започва да се загрява, достигайки максималната си степен на нагряване в рамките на само 60 секунди. За тази минута имате време да се подготвите за изпълнение на процедурата – да си набавите нужните стилизиращи продукти.

Машата поддържа постоянна температура от 200⁰ С. Предвид високите стойности, при които ще се третира косъма, е удачно предварително да нанесете спрей за термична защита. Въпреки наличието на турмалиново покритие, по-тънките и слаби коси могат да получат частично увреждане.  Моделът не предлага опция за настройка на температурата.

Удобна и безопасна употреба

Не всички електрически маши, предлагани на пазара са удобни и безопасни за използване. Моделът на Rowenta CF3225 е коренно различен. Тъй като достига висока степен на нагряване, уредът е оборудван с пластмасов накрайник, поставен на върха на тръбата. Така нареченият студен връх ви позволява да управлявате машата напълно безопасно и прецизно, придържайки върха със свободната си ръка.

Най-опасният момент при къдрене на косата е допирът на горещата тръба до кожата, особено тази на лицето или ушите. Това са чувствителни зони, които обезателно трябва да предпазите, затова винаги придържайте с ръка студения накрайник, докато навивате кичурите около горещия елемент.

Удобството при оформяне на фризура зависи често от това дали кабелът се оплита и по този начин намалява своята дължина. Иновативната маша Ровента CF3225 е модерен стилизиращ инструмент, оборудван с въртящ се на 360⁰ кабел. При тази система на окабеляване кабелът няма да се усуква. Оплитащите се кабели са застрашени от скъсване на проводник, което би извадило устройството от употреба.

Rowenta CF 3225 е удобна и по друга причина – кабелът ѝ е с дължина 1.8 м. Производителят е помислил за възможността да оформяте къдриците си навсякъде, където ви е удобно и преди всичко, където има огледало. За жалост не винаги тоалетките са поставени в близост до електрически контакт, което би ви създало проблем с уреди, чиито кабели са твърде къси.

25мм диаметър – идеалната дебелина за перфектни вълни и букли

Машата на този водещ производител е с дебелина на цилиндъра 25мм. Такъв диаметър е подходящ за средно дълги и дълги коси. Те ще бъдат оформен по начин, който изглежда напълно естествено. Марката произвежда маши с различна дебелина на горещия цилиндър, но конкретният модел е създаден специално за дългокосите дами.

Диаметърът на новата маша за коса Ровента ви позволява да създадете един красив натурален ефект във своите прически. С този уред е изключително лесно да оформяте масури, едри къдрици и вълнообразни чупки за съвсем кратко време. Бързото достигане на готовност за работа е предимство, благодарение на което никога няма да ви се налага да излизате от дома си без красива прическа.

Защо е разумно да имате собствени стилизиращи уреди?

Днес едва ли има жена, която може да се позволи ежедневно посещение във фризьорски салон. И съвсем не става въпрос за цената за ежедневното посещение при професионалист, а за времето, с което днес малко жени разполагат. Ако имате в дома си тази уникална турмалинова маша за коса, рискът от увреждане е минимален.

Събития, възникнали в последния момент, няма да успеят да ви хванат неподготвени. Само за минута керамичната маша Ровента ще е готова да ви съдейства в създаването на прелестна визия. Тя е компактна и лека, така че можете да я носите със себе си, когато пътувате на почивка или по работа.

Безупречната маша за коса Rowenta е финансово достъпна. Цената ѝ се равнява на максимум две посещения във фризьорски салон, но вие ще можете да направите с нея безброй модни фризури. Високото качество на всички детайли са гаранция за дългия работен живот на този уред.

Сходни артикули (12)


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ