Фитнес топка

Гласове: 2 Рейтинг: 4.0
  • Код на продукта: ST028
    Наличност: В наличност
  • Цена: В наличност 36.00лв. 16.00лв.
Кол-во: +
-

С фитнес топка за упражнения може да тренирате не само във фитнес залата, а и в уютната домашна обстановка.Тя спомага за подобряването на вашата стойка , координация и равновесие като тренира и развива мускулите на гърба, на корема и на кръста.

Бодри и тонизирани всеки ден

Наричана още фитнес топка, фитбол, топка за йога и пилатес или топка за баланс тя е толкова забавна! Фитнес топката динамизира всички части на тялото. Подобрява равновесието и координацията. Коригира лошото положение на тялото. Тонизира и разтяга мускулите. Физиотерапевтите го препоръчват защото е добра възможност да се практикува гимнастика без съприкосновение с друго тяло или повърхност. Дизайнът на фитнес топката е направен за хора с проблеми в кръста и врата. На всичкото отгоре тази гигантска топка е забавна и много различна, работи мускулите по нов и специфичен начин

Характеристики

  • Диаметър – 65 см.
  • Цветовете са син , лилав и розов и се изпращат на случаен принцип !
  • Товаримост – 100 килограма

Запалените спортистки рядко биха се лишили от тренировка, независимо от лошото време или заетостта си през деня. Понякога обаче, посещението във фитнес залата е невъзможно и именно в подобни дни, най  запалените спортистки често решават да проведат тренировката в домашна обстановка. Благодарение на все по- разнообразните спортни продукти, вече съвсем спокойно имаме възможност да пренесем фитнес залата в почти пълното й оборудване, у дома си.

Задължителните уреди за фитнес упражнения се откриват в почти всеки спортен магазин, и тона изключително изгодни цени, а един от най- масово използваните сред дамите е популярната топка за фитнес. С нейното активно участие  се създават и практикуват огромен брой програми за отслабване, които почти винаги водят до положителни и трайни резултати. 

 Онлайн магазинът ни предлага фитнес топка на много достъпна цена, с която имате възможност да работите върху всяка група от тялото си. Проблемните зони по тялото ви могат да се тренират активно, с цел трансформиране на мускулите в мазнини, ако се възползвате от специфичните свойства на топката. Гумената  фитнес топка е уред, който разтяга и укрепва мускулите, така че тренировките с нея не бива да се ограничават само до третиране на една конкретна група мускули.

Ежедневните упражнения с нея могат да спомогнат за подобряване общото състояние на организма, което е много полезно при понижена имунна система или склонност към чести вирусни инфекции. 

Изпълняването на упражнения с топка за фитнес се препоръчва не само с цел отслабване, но и при хора с проблеми в кръста или вратните мускули. Гръбначните изкривявания, стари травми или склонност към схващания, се повлияват отлично от упражнения с гумената фитнес топка. Освен че предизвиква чувство на облекчение в проблемните зони, тя качествено подобрява стойката и настроението ви. Всички  упражнения за отслабване с фитнес топка водят до изявен резултат, и то след сравнително кратък период от време.

Лесна поръчка

Фитнес топка × 1 бг.

Цена: 16.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ