Вълнообразни къдрици с ролки за коса Magic Leverag

Гласове: 63 Рейтинг: 3.8
 • Код на продукта: ST102
  Наличност: В наличност
 • В наличност Стара цена: 7.00лв.

  Нова цена: 5.50лв.

Промоцията изтича след:

00
--
--
--
Кол-во: +
-
Минимално кол-во за поръчка: 2

Забравете сешоарите, пресите и дългото чакане и високите цени във фризьорските салони! Използването на магическите ролки за коса Magic Leverag е изключително лесно и обаятелните вълнообразни къдрици се постигат много бързо, а ефектът е повече от впечатляващ.Ролките не увреждат косата ,не си губите времето в постигането на впечатляваща прическа.

Направете си най-красивите букли в домашни условия

С помощта на ролките за коса Magic Leverag постигате така желаната привлекателна прическа за минути само в няколко лесни стъпки, а ефектът е поразителен:

 • Намокри и среши краищата на косата
 • Навий ролките
 • Изчакай 10-25 минути в зависимост от дължината на косата
 • Развий ролките и се насладете на перфектните къдрици
Комплектът е подходящ за дълга и за средно дълга коса
За много дълга коса са необходими 2 комплекта!
Видео ревю:

Съдържание на комплекта

 • 2 х Меджик Стика
 • 8 х Малки ролки (цветът е случаен) - 16 см дълги, 2 см широки
 • 8 х Големи ролки (цветът е случаен) - 26 см дълги, 2 см широки

Почитателките на къдравата коса са наясно с ефекта от различните модели маша и професионалното къдрене във фризьорски салон. Ролките за коса са най-старият начин за оформяне на къдрици, но повечето дами недолюбват спането с ролки на главата. Подобно мъчение вече не е необходимо, ако закупите комплекта магически ролки за коса Magic Leverag, налични в сайта на магазин  Онтайм.

Специалните ролки за коса Magic Leverag извършват мигновено и трайно къдрене на косата, с професионален резултат. За няколко минути, всяка дама може да се сдобие с вълнообразни и красиви къдрици, които да останат непокътнати през по-голямата част от деня. Продуктът се прилага върху мокра коса и ефектът му действително изглежда магически.

Преди употреба на ролките, косата задължително трябва да се навлажни и внимателно да се среши. С помощта на специалния Меджик Стик, който се прилага в комплекта, ролките се навиват върху отделните кичури. В зависимост от дължината на косата, се използват различни по размер ролки и се изчаква от 10 до 25 мин., за постигане на желания ефект. След изтичане на необходимото време и изсъхването на косата, ролките се свалят и кичурите вече са оформени в стилни вълнообразни букли. По желание на клиента, кичурите могат да се изсушат със сешоар, за по-бързо оформяне на къдриците.

Модерните ролки за коса Magic не увреждат косъма и запазват здравия  и жизнен вид на косата. Затова и прическата, постигната с тяхна помощ, е обемна и бляскава. Те са напълно подходящи за използване във всеки фризьорски салон, тъй като спестяват доста ценно време.

Специалните ролки за коса се предлагат в комплект от 8 бр. малки ролки, с размери 16 см /2 см ( дължина/ширина ), с 16 бр. големи ролки, с размер 26 см / 2 см. и два броя “ Меджик Стик “. Размерите на ролките са подходящи за дами със средно дълга и дълга коса. Ако имате много дълга коса, е необходимо да се снабдите с два комплекта ролки “ Magic Leverag “. Продуктите се предлагат в свежи и ярки цветове и  са опаковани в красива картонена кутия. Само в Онтайм, тези прекрасни ролки за коса са налични на изключително достъпна цена. Неудобните твърди ролки остават в историята и отстъпват място на тези иновативни продукти за коса

Направи бърза поръчка

Вълнообразни къдрици с ролки за коса Magic Leverag × 2 бр.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

Цена: 11.00лв.