Яка за врат 44см с магнити при болки във врата и схващания

Гласове: 64 Рейтинг: 3.3
 • Код на продукта: st691
  Наличност: В наличност

 • В наличност Цена: 10.00лв.
Кол-во: +
-


Търсите ли начин да се справите със схванатия врат и главоболието? Това е изключително често срещано явление, което може да се появи във всеки момент от живота. Дали се дължи на неправилно седене, неудобна възглавница, възпаление на някой нерв, няма значение, важно е, че дискомфортът е налице. Болката и ограничените движения понижават стандарта на живот, правят трудно и дори невъзможно изпълнението на ежедневните задачи. Понякога масажът не е най-добрият вариант или пък е труден за прилагане поради болка.

Предлагаме ви решение на болките във врата яка с магнити. Моделът е изработен от висококачествена материя, а включените активни съставки турмалин, постоянни магнити, органичен германий и бамбукови въглища, осигуряват бързо облекчение и комфорт. Начинът, по който действа яката е чрез отдаване на инфрачервени лъчи, затопляне и отрицателни йони. Всичко това води до подобряване на локалното кръвообращение, микроциркулацията, облекчаване на напрежението, релаксиране на мускулите и повишаване на комфорта. Моделът се поставя лесно и стабилно на врата, като осигурява обездвижване на мускулите, удобство при носене и непрекъснат лечебен ефект. Освен при схващания, яката е отличен избор при начални симптоми на простуда (но не и ако имате температура), главоболие, възпалено гърло, умора, шипове и други проблеми в областта на врата, шията и главата.

Продуктът НЕ е подходящ при бременност, кърмене, при деца, хора с висока температура, заболявания на щитовидната жлеза или сърдечно-съдови заболявания.
Ако лекуващият ви лекар не препоръчва терапия с топлина, не използвайте турмалинова яка.

Ползи и предимства от продукта:

 • Подобрява кръвообращението
 • Облекчава болката и дискомфорта
 • Намалява напрежението в мускулите
 • Помага при главоболие
 • Осигурява затопляне
 • Облекчава схващания в областта на шията
 • Мощни магнити: 500 гауса

Начин на употреба:

Препоръчва се започване с кратки сеанси 10 минути 2 пъти дневно. След една седмица може да увеличите до 20 минути два пъти дневно. Лечението може да продължи до 4 месеца, след което трябва да направите почивка от 1 месец. Ако се наложи, повторете курса отново. Яката трябва да се постави върху гола кожа, като за да се осигури максимален затоплящ ефект е необходимо да се намокри леко вътрешността на турмалиновата яка.
Продуктът следва да се мие само на ръка с хладка вода и без употребата на прахове за пране и други почистващи препарати!
Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Яка за врат 44см с магнити при болки във врата и схващания

Доставка с

Цена 10.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.