0
0
.00
BGN

Аудио система Finlux PBS-80102L, безжичен микрофон, 2 говорителя

Модел: sz0423

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Мощна блутут, акумулаторна колона с безжичен микрофон
LCD дисплей: Да
Дистанционно управление: Да
USB: Да
Тунер: FM
Изходна мощност на канал, W: 80
Брой колони: 2 бр. 10" + 2 бр. 2" високоговорители
Други: SD четец на карти,
Bluetooth: Да
Зареждане на телефон
1 бр. безжичен микрофон
Вход за китара и микрофон
Тип батерия: Вградена батерия : 5A/12V
Размери: В-96 х Ш-31 x Д-28 см

Гаранционен срок: 24 месеца

Finlux PBS-80102L е мощна акумулаторна тон колона с безжичен микрофон и акумулаторна батерия. Това е перфектната домашна караоке аудиосистема, която комбинира вокален Bluetooth микрофон и универсален преносим високоговорител. Вашите домашни партита ще станат още по-интересни и забавни, когато позволите на гостите да покажат скритите си таланти и певчески умения.

Характеристики на продукта

Аудиосистемата е дело на популярната марка Finlux, позната на родния потребител с нейните високотехнологични разработки под формата на достъпни за обикновения човек електронни устройства и техника за дома. Конкретния продукт съчетава умело атрактивен дизайн, функционалност, меню, удобно за потребителя и висококачествен звук.

Колоната включва 2 броя високоговорители, всеки от които разполага със собствено цветно LED осветление. По този начин се получава едно уникално светлинно шоу, така че любителските ви концерти да придобият ефекта и въздействието на професионалните. Системата предлага цифров LCD дисплей, на който се изписват програмите и текущите параметри.

Благодарение на безжичното свързване, микрофонът е лесен за използване, без оплитащи се кабели. Микрофонът може да бъде чудесен инструмент за начинаещи вокалисти или средство за разведряване на обстановката, а да не забравяме, че тонколоната има и вход за китара, което прави озвучаването на изпълненията наистина близко до професионалното.

Преносимата комбинирана колона може да се използва като MP3 плейър, преносим високоговорител или караоке микрофон в комбинация със смартфон или таблет и дори като мобилно зарядно при извънредни ситуации. Микрофонът е оборудван с безжичен Bluetooth модул, USB слот и SD четец на карти за четене на музикални файлове.

Опцията за зареждане на телефон има за цел да поглези ползвателя. Когато използвате системата на място, където електрическата мрежа е недостъпна, ще можете да останете в контакт с външния свят. Акумулаторната батерия е с висок капацитет на заряда, така че освен за музикални изпълнения, можете да използвате колоната по много други начини, а не само за озвучаване.

За марката

Като технологичен гигант на Турция в сектора на трайните потребителски стоки, компанията Finlux осъществява своята дейност с мисията да направи „най-висококачественото“ достъпно за обикновените клиенти и с амбицията да се превърне в лидер в сектора, в който оперира. Компанията се стреми да стане най-мощната производствена и технологична група в света в своя сектор и да постигне устойчиво и контролирано развитие чрез фокусиране върху производството на висококачествени потребителски продукти.

Характерно за този производител е, че непрекъснато инвестира в изследвания и разработки, за да затвърди изключителните си позиции на пазара. Европа все още е основният целеви пазар за електронния гигант. Поради тази причина въпросната компания се стреми да следи новите тенденции на европейския пазар, за да постигне същото ниво и да добави нови продукти към вече съществуващото си портфолио.

Докато разширява не само своята собствена, но и цялата експортна карта на Турция чрез успешни експортни операции, фирмата очаква нейните продажби в Близкия Изток, Южна Америка, Австралия и Северна Америка да дадат значителен принос към набелязаната цел за растеж. От друга страна, всички производствени дейности на местния пазар продължават да имат основна роля.

Чрез аудио системата PBS-80102L, Finlux доказва стремежа си към непрекъснато увеличаване на своя дял на световния пазар чрез високото качество на производство, иновативни продукти и нарастващата популярност на собствения ѝ бранд. Ниската цена, в съчетание с отличното качество на тази звукова система ви позволяват да се докоснете до бъдещето на електронните технологии.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти