Чанти

Филтрирай по категория
Ред:
Чанти

В този раздел на електронен магазин Онтайм са събрани най-модерните, стилни и удобни чанти за мъже и жени. Подбрали сме изделия с безупречно качество, но въпреки всичко ви ги предлагаме на невероятно изгодни цени. Продуктите от този раздел са чудесен подарък за близък и много любим човек. Всеки ще оцени атрактивната им визия, модерно излъчване и удобния начин за съхранение на важните принадлежности.

Тази секция на магазина би могла да се раздели условно на две подкатегории – мъжки и дамски чанти. И двете подсекции включват голям брой продукти, осигуряващи стилово и ценово разнообразие. Така всеки ще може да открие чантата, която покрива неговите изисквания по отношение на дизайн, предназначение и цена.

За дамите

Дамските ни чанти ще се харесат на изисканите дами, които знаят как да подбират своите аксесоари. Страхотната им визия съвсем не отнема от тяхната функционалност. Те са също толкова удобни, колкото и красиви. Цените им са нещото, което ще ви изкуши мигновено. При голяма част от изделията ще забележите сериозни намаления, а те са винаги стимулът, който ни кара да действаме на момента.

Сред моделите ще срещнете перфектните аксесоари за официални и специални събития. Изящните ни чанти тип „клъч” и „плик”, са акцентът, без който няма да успеете да постигнете идеалната визия. Разполагаме с модели, осеяни с камъни, както и чантички, чиято повърхност е златиста, сребриста и перлена.

Кожата, като класически материал за изработката на дамски и мъжки чанти, е широко застъпена в каталога ни. Тя е предпочитана заради стилното ѝ, ненатрапчиво излъчване. Ако харесвате семплия аксесоар, който успява да привлече погледа, но не и да отклони вниманието от вас самите, то ние ще успеем да ви поглезим и по този показател.

За господата

Мъжките ни чанти ще бъдат ключов компонент в стилната ви визия. Макар да не си го признават, мъжете също обичат да изглеждат добре и по възможност да бъдат в крак с модните тенденции. Именно това е основна характеристика на чантите за силния пол, които предлагаме. Те са страхотен представител на най-актуалните тенденции при аксесоарите от конкретния вид.

Модерният облик на чантите по никакъв начин не отнема от тяхната функционалност. Забравете за твърдението, че обикновено се налага да избираме между удобство и красота. При нашите изделия и двата фактора присъстват на 100%. Както големината им, така и дизайнът на вътрешното им отделение, ви позволяват да намирате бързо и лесно необходимата вещ.

Мъжката чанта, закупена от този раздел на магазина ни ще събере нещата, без които не може съвременния човек – телефон, таблет, портфейл, ключове и документи. Прецизно конструираната вътрешна част ви осигурява различен брой отделения за всяка група вещи, така че да бъдат на правилното място и правилно съхранени. Екранът на телефона ви няма да бъде надраскан от ключовете ви, а парите ви ще бъдат на удобно място, за да не губите никакво време в динамичното си ежедневие.

Мъжките ни ежедневни чанти са изработени основно от кожа. При част от изделията тя е висококачествена натурална кожа, докато за направата на други е използван синтетичен заместител, имитиращ перфектно луксозния материал. Използвани са единствено висок клас продукти, за да се гарантира здравината и дълготрайността на чантите, подбрани специално за вас.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ