Елегантна мъжка кожена чанта

Гласове: 6 Рейтинг: 4.5
  • Код на продукта: ST456
    Наличност: В наличност
  • Цена: В наличност 42.00лв. 32.00лв.
Кол-во: +
-

Практична мъжка чанта с удобно разпределение. С този аксесоар, личните Ви вещи стават лесно преносими.

Размери: Широчина - 22см, Височина - 25см;

Елегантна мъжка кожена чанта, която ще ви позволи да имате под ръка всичко, което ви е необходимо. Чантите отдавна не са единствено дамски аксесоар. Тяхната практичност ги прави все по-предпочитани и от мъжете, които се нуждаят от не по-малко вещи в своето ежедневие. Пренасянето на телефон, документи, пари и таблет е по-лесно и по-сигурно от всякога.

Всичко необходимо на едно място

В натовареното си ежедневие всички губим от поглед най-важните си вещи. Вместо да търсите постоянно мобилния си телефон или ключовете, тази стилна мъжка кожена чанта ще им осигури точното място, за да ги намирате по най-бързия начин. Моделът има супер функционален дизайн, така че, въпреки компактния си размер да може да събере повече вещи, отколкото сте предполагали.

Вътрешната част на практичната мъжка кожена чанта разполага с оптимален брой прегради и отделения, така че всяка вещ да намери своето място, а вие да знаете точно къде се намира. Моделът е достатъчно голям, за да събере документи в стандартен формат, както и безброй по-дребни предмети – ключове, слънчеви очила, телефон, портфейл, монети и визитки.

Може да се носи по най-удобния за всеки начин

Черната мъжка кожена чанта разполага с регулираща се презрамка, така че всеки мъж да може да избере най-удобния за себе си начин на носене. Можете да я носите на рамо – по-високо или по-ниско, в зависимост от личните си предпочитания. Чантата може да се носи и по най-модерния в момента начин – кръстосана през рамото, което е и най-удобната позиция за изваждане на необходимите вещи.

Регулирането на презрамката е невероятно лесно, като след избиране на желаната дължина, механизмът застопорява дръжката в избраната позиция. Така няма опасност презрамката да се размести в най-неподходящия момент и да ви принуждава да я намествате повторно. Презрамката е достатъчно широка, за да не причинява неудобство, когато в чантата се носят по-тежки вещи.

Високо качество на материали и майсторска изработка

Практичната мъжка кожена чанта е изработена от мека и приятна на допир кожа, с изключителна здравина и устойчивост на износване. Вътрешността съдържа висококачествен текстилен хастар, който ще запази отличните си характеристики дори след години интензивно използване. Кожата позволява почистване с подходящите за целта препарати. Груби абразиви и механични почистващи средства не са препоръчителни. Може да се полира.

Освен високото качество на материалите, използвани за направата на тази мъжка кожена чанта, не можем да не забележим и майсторската ѝ изработка. Елегантният аксесоар е изработен частично машинно и отчасти на ръка, така че всеки компонент да бъде на точното място. Ние ви предлагаме тази супер удобна и стилна мъжка чанта на невероятно изгодна цена, за да нямате оправдание да се лишавате от класно излъчване и максимален комфорт.

Лесна поръчка

Елегантна мъжка кожена чанта × 1 бг.

Цена: 32.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ