Автоматична табакера за цигари със запалка

Гласове: 18 Рейтинг: 4.3
  • Код на продукта: st753
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 9.00лв.
Кол-во: +
-

На всички пушачи им е oмръзнало от дългото търсене на запалка по джобовете и непрестанното ровене в чантата, когато най-много им се пуши и единственото, което искат е просто да запалят цигара. Представете си, че има възможност само с едно движение да извадите цигарата си, да я запалите и да не губите ценно време. Какво по-хубаво от това? Излизате на 5 минутна почивка за цигара и не губите половината вземе в търсене, а просто се наслаждавате и дори досадния вятър също не може да Ви попречи, защото запалката Ви е ветроустойчива.

Бързо, лесно и удобно!

Представяме Ви тази удобна табакера за съхранение на цигари (80мм) с вградена запалка. Съхранени на сигурно и без вероятност за счупване или намокряне цигарите Ви могат да бъдат вадени една по една с автоматичен бутон - лесно и бързо без излишни движения. Освен това удобство, табакерата няма грозните, неприятни надписи от кутиите, които да ви смущават всеки пък, когато ви се допуши. Да, вярно е, че цигарите са вредни, но всеки сам прави избора си. Помислете си колко време и нерви ще спестите с тази уникална табакера, излизате обедна почивка или имате 5 минутки спокойствие на работа и трябва да пушите на балкона и не е нужно да търсите на различни места първо цигарите, после запалка или кибрит. Бързо, лесно и удобно – само е едно натискане на бутона вадите цигарата си, а с щракване на ветроустойчивата запалка, вградена в табакерата винаги палите от първи път.

Характеристики:

  • Размери: 9.4 x 6.3 x 1.8см
  • Капацитет: До 10бр. (80мм)
Съхранете цигарите с и в удобна и луксозна табакера или подарете удобство на любим човек!

Автоматичната табакера със запалка, която ви предлагаме да закупите много изгодно от нашия магазин ще ви създаде удобство и ще ви позволи да създадете неподражаем собствен стил. Това е приспособление от най-висок клас. Неговата визия, в комбинация с високата му функционалност го отличава от всяка стандартна табакера, предлагана често на по-висока цена.

Идеалният подарък

Луксозната автоматична табакера е идеалният подарък за скъп на сърцето ви човек. Често, в стремежа си да блеснем подаряваме скъпи сувенири и вещи, които обикновено остават неупотребявани. Автоматичната табакера ще бъде ежедневно използвана от всеки пушач, а това означава, че вашият подарък ще бъде оценен и ще напомня на новия си притежател за вас и добре обмисления ви жест.

Елегантният дизайн на удобната табакера със запалка я прави подходяща за мъже и жени. На когото и да я подарите, стига да се изкушава от време на време от вредния порок, той ще я използва с удоволствие. Начинът, по който приспособлението ще въздейства на околните, ще повиши самочувствието на неговия притежател. Удобството в забързаното ежедневие е допълнителен бонус, от който никой не би се отказал.

Удобство по всяко време

Независимо дали бързате за работа, гоните срокове, пътувате или си почивате, това удобно приспособление за съхранение на цигари ще ви бъде от огромна полза. С помощта на луксозната табакера за цигари със запалка, винаги ще намирате време да изпушите една отпускаща напрежението цигара. Вече няма да губите време в търсенето на цигари и да искате огънче от случайните минувачи. За пушачите, които постоянно губят своите запалки, този продукт е едно невероятно удачно решение.

В изтънчена обстановка и сред природата

Изящната автоматична табакера е подходяща за всяка обстановка. С нея ще изпъкнете и ще направите добро впечатление, когато се намирате сред отбрано общество в изтънчена обстановка. Ще си създадете също невероятно удобство и улеснение в забързания живот в големия град и ще се насладите на невероятната лекота, с която намирате и палите цигара, когато сте сред природата.

Запалката, внедрена в табакерата е устойчива на вятър, което ви гарантира бързо запалване още от първия път, при това без да търсите подходящо приспособление в джобовете или личния си багаж. Поройните дъждове, когато се намираме на открито често повреждат целия ни пакет с цигари. С автоматичната табакера цигарите ви са напълно защитени.

Автоматично изваждане на поредната цигара

Удобството на стилната табакера със запалка се състои в автоматичния ѝ принцип на работа. Всеки пушач знае колко трудно е понякога изваждането на поредната цигара, особено когато кутията е пълна, а цигарите плътно наредени една до друга. С това чудесно приспособление ви е нужна само една свободна ръка, за да извадите цигарата и бързо да я запалите, дори при силен вятър.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ