Универсално мини дистанционно за телевизор

Гласове: 14 Рейтинг: 4.1
 • Код на продукта: ST521
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Стара цена: 15.00лв.

  Нова цена: 7.00лв.

Промоцията изтича след:

00
--
--
--
Кол-во: +
-

Универсалното дистанционно е с малки размери и това го прави удобно за носене навсякъде. Също така може да го използвате като ключодържател. Това дистанционно може да замени счупеното или загубено дистанционно на вашия телевизор.

Поддържа почти всички познати марки телевизори: Sony; Panasonic; Toshiba; Samsung; Sanyo; Aiwa; Sanyo; TCL; Nitsubishi; Hisense; Xiahua; Panda; Nec; Toba; Sherwood; Philips; Yousida; Peony; JVC; Akai; Skyworth; Zenit; Cowan; Haier; LG; Funal; Changhong; Goldstar; Olympic; Nikon; RCA; Sharp; Changchen; Xogego; National; Konka и др.

Начин на настройване:

Включете ръчно телевизора, след това задръжте бутона "Mute" (някъде около 15 секунди) на дистанционното, докато на екрана на телевизора се появи иконката "Mute". Веднага отпуснете бутона "Mute" на дистанционното и изчакайте няколко секунди. След това дистанционното е настроено за съответния телевизор. Ако не стане от първия път, означава, че сте закъснели с отпускането на бутона mute и трябва да повторите процедурата. На следващото включване няма нужда да преминавате през тези стъпки, може да използвате само универсалното дистанционно. Работи с една батерия 3V (CR2025), включена в комплекта.

Функции на управление на телевизора:

 • Включване/изключване
 • Смяна на каналите – напред и назад
 • Усилване/намаляване
 • Вкл/изкл. на звука - mute
 • Превключване на AV/TV режим

Характеристики

 • Размери: 5.9 х 3.5 х 0.6 см
 • Тегло: 26 грама
 • Цвят: черен
 • Материал: пластмаса

Изгубихте/повредихте оригиналното дистанционно на своя телевизор? Трудно ви е да се справяте с твърде многото бутони и сложни операции на оригиналното дистанционно? Искате да имате резервно устройство за телевизора в спалнята или на вилата? - Каквато и да е причината, нашето мини универсално дистанционно за телевизор ще ви свърши чудесна работа.

Максимално лесна употреба

Съвременните телевизори имат огромен брой работни функции, което прави и дистанционните за тяхното управление също толкова сложни. Извършената с нашето универсално дистанционно настройка на телевизора отнема секунди и не може да затрудни дори човек, скаран напълно с модерните технологии.

Устройството за управление на телевизори, което ви предлагаме има само 6 сензорни клавиша, които са достатъчно големи, за да се избегне погрешно натискане на бутон. С тях можете да изпълнявате най-важните операции – да включвате и изключвате телевизора, да сменяте последователно каналите, да контролирате силата на звука и да го изключвате напълно. Разбира се налична е и функция за превключване от AV в TV режим и обратно.

Нискобюджетен резервен вариант

По незнайна причина дистанционното на телевизора винаги се оказва на неподходящото място, така че неволно да стане жертва на нашето невнимание. Заливане с течности, изпускане, удар, настъпване – това са само част от причините да закупите ново дистанционно, което при оригиналните устройства на различните марки може да ви струва повече, отколкото ви се иска да похарчите.

За щастие, нашето мини дистанционно управление за телевизор е на символична цена. Можете спокойно да закупите няколко броя – ей така, за всеки случай. Изгодната оферта ви позволява да оборудвате всеки телевизор в дома си или на вилата с леко, компактно и максимално опростено като функции дистанционно.

Лесна настройка към различните марки и модели телевизори

За разлика от старите модели универсални дистанционни, за да настроите устройството към вашия телевизор не са ви нужни специални познания и не се налага въвеждане на индивидуален код. Базовите, при това универсално дистанционно за телевизор настройки включват единствено работа с бутона "Mute".

Това ви дава свободата да контролирате смело няколко телевизионни приемника, защото няма да се налага всеки път да въвеждате комбинация от цифри и да следвате поредица от трудно запомнящи се стъпки. За целта е нужно само да насочите устройството към телевизора – то само ще се настрои към честотата на конкретния телевизор.

Универсалното мини дистанционно за телевизор е не само компактно и леко. То може да се носи като ключодържател, за да не бъде изгубено в най-неподходящия момент. Това е огромно удобство, в случай че го вземате със себе си, когато отивате на вилата, защото се изключва напълно възможността да го забравите или изгубите сред огромното количество багаж, което сте взели със себе си.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ