ᐉ Писалка за гравиране върху всякакви повърхности на топ цена - Онтайм

Писалка за гравиране върху всякакви повърхности

Гласове: 34 Рейтинг: 2.6
  • Код на продукта: st780
    Наличност: В наличност

  • В наличност Цена: 10.50лв.
Кол-во: +
-


Винаги ръчно изработените предмети и подаръци се ценят, заради своята уникалност и труда, който е положен за направата им. Все по-често търсим ръчно изработени сувенири за приятели и роднини, магнитчета с уникални послания, надписани сувенири от мястото, където са закупени и др., а вече има практично решение, с което да направим всеки един предмет уникален.

Направете уникални подаръци с лично послание!

Представяме Ви, тази гравираща писалка, благодарение на която, ще спестите време в търсене на уникален подарък за близките си, ще можете да развиете въображението си и да създавате единствени по рода си сувенири и подаръци. Малка и компактна, изключително удобна и добре пасваща на ръката Ви, с нея ще можете да гравирате различни повърхности като метал, дърво, стъкло и керамика.

Можете да направите красива рисунка върху скъп предмет, да надпишете с неповторимо послание чашата на любимия, за да се усмихва всеки път, когато отпива сутрешното си кафе, да допълните с пожелание и добавите дата на подарък, да надпишете стъклените бурканчета с подправки, за да не се налага всеки път да отваряте и търсите тази, която Ви трябва в момента и т.н.

Приложенията на тази писалка са много, но главното е, че с нея ще създавате оригинални и наистина ценни неща. Тя е създадена с устойчив, волфрамов, стоманен, гравиращ връх и работи на батерии: 2бр. AA

Зарадвайте близък и развийте въображението си! Чрез тази гравираща писалка правенето на неповторими подаръци и гравирането на различни предмети ще стане лесно и забавно!

Характеристики на продукта:

  • Устойчив волфрамов връх
  • Лека и удобна
  • Лесна за използване
  • Работи на батерии 2 х АА (не са в комплекта)
  • Подходяща за различни повърхности
  • Създава уникалност
Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Писалка за гравиране върху всякакви повърхности

Доставка с

Цена 10.50лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ