USB запалка BMV или Mercedes

Гласове: 4 Рейтинг: 4.5
 • Код на продукта: ST493
  Наличност: В наличност
 • Цена: В наличност 15.90лв.
Възможни варианти
Logo:

Кол-во: +
-

Ако сте сред хората, които високата скорост ги радва изключително много, както и ако сте сред хората, които гордо шофират Mercedes или BMW, то този продукт е специално създаден за Вас! Представяме на Вашето внимание един много стилен продукт, който ще е перфектното допълнение към цялостната Ви визия. Всеки пушач е наясно, че хубавата запалка символизира висока класа и много добър социален статус, както и че е отражение на характера и начина на живот на своя собственик.

Какви са предимствата на този аксесоар?

Най-големият плюс на тази запалка е, че е електрическа. Това я прави природосъобразна и еко. Зарежда се с помощта на кабел, който може да се включи в USB портовете на лаптоп, настолен компютър или зарядно устройство. Батерията на запалката е литиево-полимерна (същата като на всички мобилни устройства), като това е гаранция за много дългия й живот. Пълното й зареждане се осъществява за около 3 часа. Продуктът е устойчив на много силен вятър, като това го прави изключително удачен за ползване на открито, за палене на барбекю, ако сте на брега на морето и в редица аналогични ситуации. Размерът на запалката е много компактен, а визията й е естетически издържана от гледна точка и на най-малките детайли.

Характеристики на продукта:

 • Размерът е компактен.
 • Запалката е устойчива на вятър
 • Зарежда се чрез USB порт
 • Батерията подлежи на многократно презареждане
 • Екологична електронна запалка с лого на BMW или MERCEDES
 • Батерията е напълно заредена, обикновено в продължение на 3 часа.
 • Палите цигарата дори и в много ветровито време.

Комплектът включва:

 • 1 х USB Запалка с лого по избор
 • 1 х Кабел за зареждане

Забравете  баналните газови запалки

Нашата usb запалка е екологично чист продукт, при който няма опасност от изтичане на газ и възникване на пожари. Можете спокойно да я оставите в близост до деца, като разбира се спазвате мерките за безопасност и не я оставяте без надзор в непослушните детски ръце. Това е не просто удобно приспособление, а стилен аксесоар, който ще ви отличи от тълпата.

Класическите газови запалки са твърде банални, в това число и тези с по-нестандартна визия. Газта често свършва в най-неподходящия момент, а това ви оставя без възможност да запалите цигара или огън, когато е необходимо. Не всички газови запалки могат да се пълнят повторно, но нашата usb запалка може да се зарежда многократно. Важно е само да имате устройство с USB порт под ръка или зарядно за телефон с букса, която е съвместима.

Край на изгубените запалки

Основно свойство на запалките е да изчезват в най-неподходящия момент. Независимо дали запалката е изпаднала от джоба ви, или сте услужили на някой, а той е забравил да ви я върне, факт е, че отново нямате запалка. Електрическата usb запалка може да се носи към ключодържател, и така да бъде еднакво добре съхранена, както ключовете от дома или колата ви.

Вятърът вече не е проблем

Да запалиш цигара или огън на открито може да бъде истинско предизвикателство с класическите газови запалки, но не и с елегантната ни usb запалка с логото на Mercedes или BMW. Тя е с пълна ветроустойчивост и може да запали цигара дори при много силен вятър. Механизмът за запалване е супер удобен и функционален – нужно е просто да плъзнете капачето с логото настрани.

Дълъг работен живот на батерията

С едно зареждане можете да имате перфектно работеща USB запалка в продължение на дни. Батерията е напълно заредена в рамките на около 3 часа, като по време на зареждане можете да използвате запалката. Всяко зареждане ви гарантира огромен брой работни цикли, стига да използвате приспособлението разумно и по предназначение.

USB кабел за зареждане включен в комплекта

За да не се налага да избирате дали да заредите телефона си или запалката, в комплекта е добавен и USB кабел за зареждане към лаптоп или настолен компютър. Можете да имате тази супер ефектна брандирана usb запалка на изключително изгодна цена. Дългосрочното ѝ използване и оригинална визия оправдават напълно по-високата ѝ стойност спрямо масово предлаганите в магазините запалки. Не пропускайте да отбележите желания модел – Mercedes или BMW във формата за поръчка.

Лесна поръчка

USB запалка BMV или Mercedes × 1 бг.

Цена: 15.90лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ