Електрошок с фенерче iPhone

Гласове: 12 Рейтинг: 3.9
 • Код на продукта: ST349
  Наличност: В наличност
 • В наличност Цена: 26.00лв.
Кол-во: +
-

Електрошок с фенерче, копие на мобилен апарат марка iPhone.Един много удобен електрошок, който има вид на обикновен iPhone. Той работи с напрежение от 6000 KV, като с това може да зашемети всеки нападател за няколко минути, докато вие избягате на безопасно разстояние. Освен това разполага и с ярък светодиоден фенер, който ще ви помогне да осветите важни за вас предмети. Моделът работи с вградена презареждаема батерия. Подходящ за самозащита от агресивни животни и хорa!

Технически характеристики:

 • Входящо напрежение: 6
 • Консумация при електрошок: 3А
 • Изходящо напрежение: над 6000KV
 • Време за зареждане: 3-4 часа
 • Зареждане от електрическата мрежа на 220V
 • Размери: 12 х 6 х 1.2 см.
 • Тегло: 160 грама

ВНИМАНИЕ!

 • ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА СРЕЩУ МЕТАЛНИ ОБЕКТИ!
 • ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА СРЕЩУ ДЕЦА, ХОРА СЪС СЪРДЕЧНИ ПРОБЛЕМИ И СРЕЩУ ЖИЗНЕНО ВАЖНИ ЧАСТИ ОТ ЧОВЕШКОТО ТЯЛО!

Комплектът включва:

 • 1 х Електрошок iPhone с фенерче
 • 1 х Зарядно за 220В

3 причини да закупите електрошока с фенерче iPhone

Живеем в несигурно време, в което агресивното поведение рядко може да бъде предвидено, а средствата за самозащита се превърнаха в продукти от първа необходимост. Едва ли е необходимо да изтъкваме каквито и да е аргументи в полза на покупката на този удобен електрошок, който ние ви предлагаме на съвсем достъпна цена, но въпреки това ще го направим, в случай че имате дори минимални колебания.

Трите най-основателни причини да закупите този компактен фенер с електрошок са:

По-висока степен на сигурност

Електрошоковите устройства ви дават допълнително спокойствие и усещане за сигурност. Дори да не възнамерявате да използвате този, дегизиран като iPhone електрошок, вие ще повишите степента си на самозащита срещу вероятни нападения. Когато знаете, че в джоба си разполагате с удобно средство за самоотбрана, вие имате по-големи шансове да избегнете срещата с крадци, агресори и видимо неадекватни хора. Неуверените и страхуващите се индивиди стават по-често жертви на нападение, отколкото спокойните и сигурни в своята защита. Неприятелите, в това число и животните имат свойството да усещат страха и да се възползват от паниката на набелязаната жертва.

Скрито оръжие, за което нападателят дори не подозира

Този електрошок фенер има огромното предимство да бъде едно скрито оръжие, за което нападателят дори не подозира. Знаейки, че разполагате със средство за самозащита, той ще планира нападението по-умело, отнемайки ви възможността да реагирате. Когато агресорът не подозира, че сте въоръжени с електрошоково устройство, той ще ви сметне за лесна жертва, атакувайки неумело. Това ви позволява да го обезвредите за секунди, използвайки ефекта на изненадата. Парализирайки го за няколко минути, вие имате възможност да избягате или да потърсите помощ, с цел да предадете престъпника на органите на реда.

Възможност да преминете безпроблемно през тъмни и опасни участъци

Това фенерче с електрошок, замаскирано като смартфон ви позволява да преминете без проблем през зле осветени и опасни участъци. Ако ви се налага да се прибирате късно вечер, а маршрутът ви минава през неосветени зони, вие ще разполагате с достатъчно светлина,за да избегнете препятствия, които иначе биха затруднили вашето преминаване. Не бива да подценяваме и факта, че при пълен мрак хората са по-склонни да изпаднат в пристъп на паника и по този начин, в една наглед безопасна ситуация, да станат жертва на собствените си неадекватни реакции.

Към изброените до момента аргументи в полза на електрошока-фенер-iPhone, можем да добавим и достъпната му цена. Някои модели електрошок се предлагат на значително по-високи цени, което ги прави трудно достъпни за редовите потребители. Не бива да се лишавате от средство за самозащита, поради недостиг на финансови средства. Ние ви предлагаме едно практично и функционално решение, което можете да закупите без проблем, дори при силно ограничен бюджет.

Уредът се предлага заедно с всички компоненти, необходими за неговата работа, в това число и зарядно устройство, с което да го поддържате в постоянна готовност за работа. Това средство за самоотбрана е компактно и може без проблем да се носи в джоб или по начин, осигуряващ бърз достъп и навременна реакция при внезапна атака от страна на хора или агресивни животни. Магазин Ontime не носи отговорност при неправомерно използване на устройството и препоръчва то да бъде използвано единствено при самозащита.

Вижте още: средства за самозащита

Виж още
Лесна поръчка

Електрошок с фенерче iPhone × 1 бр.

Цена: 26.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.