ᐉ Smart телевизор Philips 43PUS7354/12 LED LCD, 3840x2160 UHD-4K на топ цена - Онтайм

Smart телевизор Philips 43PUS7354/12 LED LCD, 3840x2160 UHD-4K

Гласове: 16 Рейтинг: 4.9
 • Производител: Philips
  Код на продукта: sy1137
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 779.00лв.
Кол-во: +
-
Кредитен модул UNI Credit за OpenCart 19.68

Вземи само за 75.95 лв.

12 x 75.95 лв. • Цифров тунер: DVB-T/C/S/MPEG4
 • Размер на екрана (inch): 43.00
 • Wi-Fi: Вграден
 • Размер на екрана (см): 109.00
 • Резолюция: 3840x2160 UHD-4K
 • Други: Smart TV, ОС Android 9 P,Интернет, THE ONE, UHD, Ambilight 3,, HDR10+ ,P5 perfect Engine,, Micro Dimming Pro, 1700 PPI,, Dolby Vision, Dolby Atmos, Qwuad Core, 16 GB, 20 W RMS
 • Гаранция: 24 м.
 • Вид: LED LCD
 • СМАРТ: Да

Смарт телевизорът Philips 43PUS7354 е с изключително изгодна цена при нас в онлайн магазин Ontime. С него ще се запознаете с последните разработки при битовата техника и електроника, и ще се насладите на едно уникално преживяване, съчетаващо най-живите картини и най-ясния звук. Много повече от телевизионен монитор и безапелационно превъзходство над персоналния компютър.

Повече предимства, отколкото сте предполагали

Размерът винаги е имал значение, когато става въпрос за големината на екрана на един телевизор. Екранът на The One е с диагонал 43 инча или цели 109см. Съберете приятелите си на забавна кино вечер, да поиграете видео игри или да гледате важния финал на шампионска лига. Philips ви обещава, че ще виждате перфектно, случващото се на екрана под всеки ъгъл и от всяко разстояние.

Philips 43PUS7354/12 е с 3-странен Ambilight, който кара екранът му да се усеща дори още по-голям. Интелигентните светодиоди, разположени в ъглите на телевизора разпределят цветовете от екрана по стените на стаята в реално време. Не само това – изображението се настройва спрямо околното осветление в помещението, за да няма сенки и отблясъци, а само кристално чиста картина.

Dolby Vision и Dolby Atmos – още две технически разработки на Филипс, които ще ви накарат да се почувствате като в кино салон. Звуковите и видео формати, поддържани от телевизора, ви дават уникално реално усещане при гледане на HDR съдържанието.

Когато гледате любимите си филми, на Blue Ray или предавани поточно, ще виждате цветове, яркост и контраст, каквито не сте подозирали, че е възможно да се произведат в домашни условия. Кристалната чистота и дълбочина на звука ще ви направят съпричастни на случващото се на екрана.

Интелигентният телевизор Philips 43PUS7354 има няколко вградени функции Ambilight, сред които: Вграден Ambilight+Hue; музика с Ambilight, режим игра, режим „фоайе” и приспособяване към цвета на стената. Разработките за подобрение на картината включват: разделителна способност ULTRA, HDR10+, Micro Dimming Pro, Dolby Vision и др.

Моделът е с вграден Wi-Fi, така че да имате осъществена интернет връзка с минимално свързване към външни устройства. По-малко кабели означава повече удобство, бърз избор на начина на използване и по-приятно изглеждащ дом. The One работи под операционна система Android 9 P, чийто интуитивен интерфейс ви дава удобство при избора на съдържание, както и възможност да догледате филма или любимото си предаване оттам, откъдето сте го спрели.

По-лесно от всякога е да управлявате своя Android телевизор, защото той използва изкуствен интелект с гласово управление. Вграденият Google Assistant ( Alexa) ще ви помогне да откривате съдържание и приложения, стига да му кажете какво искате. Нещо повече - Можете дори да управлявате всички домашни смарт устройства, съвместими с Google Assistant, като например да приглушите светлината и да настроите термостата за филмовата вечер, без да ставате от мястото си.

Smart телевизор Philips 43PUS7354/12 е предварително настроен, за да се възползвате максимално от видео формата HDR10+. Контрастът, цветът и нивата на яркостта се регулират от кадър до кадър. Цената, на която можете да го вземете от нашия магазин, е стимул да поръчате веднага. Спестете си тълпата от хора в големите магазини за битова техника и електроника. Пазарувайте удобно и интелигентно. Бъдете в крак с техническите иновации.