0
0
.00
BGN

Мини газова горелка

Модел: ST499

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Характеристики:

* Притежава плавно регулируеми дюзи
* Температура на пламъка до 1300˚C според производителя.
* Пиезо запалване.
* Идеален помощник в домакинството, работилницата, гаража и сред природата.
* Предпазител.
* Може да ползвате горелката дори за сериозни технически и лабораторни цели - разтопяване на метали, запояване и др.
* Зареждането става през дюза в ръковхватката с газ за запалки след привършването на наличната газ в резервоара.
* Заредената горелка служи няколко часа при нормално използване.

С практичната мини газова горелка ще бъдете напълно оборудвани и способни да се справите с всяка ситуация. Поправката на различни компоненти от обзавеждането, особено такива, нуждаещи се от запояване, ще бъде по-лесна от всякога и по-важно – няма да ви се налага да търсите специалист и да хабите излишни средства и време.

Огромно приложение в различни сфери на живота

Професионалните газови горелки се предлагат на сравнително високи цени. Тяхното предназначение е също строго профилирано и трудно могат да намерят по-широко приложение в бита. Практичната мини горелка, представена в нашия електронен магазин може да ви послужи за много неща.

С нейна помощ можете да разтопявате метали, да огъвате и разширявате пластмасови детайли, да запоявате метални части и дори да фламбирате специалитета, който ще сервирате на важни гости. Карамелизирането на поръсена върху десерта захар се постига най-лесно именно с мини газови горелки, като към този способ прибягват дори утвърдените готвачи.

Автоматично запалване

Големите професионални горелки от по-старо поколение се нуждаят от възпламенител за стартиране процеса на горене. При този модел излишните приготовления са напълно ненужни. Това е газова горелка с пиезо запалване, с която можете да реагирате бързо и без излишно суетене в търсене на допълнителни консумативи, нужни за нейната работа.

Продължителна непрекъсната работа

С едно зареждане на газовата мини горелка можете да работите продължително. В повечето случаи, при по-дребни корекции и нагряване на по-меки материали ви е необходимо само едно зареждане на резервоара. При по-мащабни и продължителни операции е вероятно да се наложи допълнително зареждане, като то също е максимално улеснено от производителя. Горелката се зарежда през дюза, разположена в ръкохватката на уреда.

Достъпна цена/икономична работа

Предлагаме ви компактната газова горелка на възможно най-ниска цена. С такъв уред може да се снабди всяко домакинство и всеки домашен майстор. Тя е чудесно решение и за оборудване на малки работилници и учебни кабинети, в които се провеждат лабораторни експерименти, изискващи нагряване.

Зареждането на резервоара може да се изпълни от малка бутилка газ за запалки, каквато ще намерите в почти всеки магазин за битови принадлежности. Както газта, така и самото приспособление са сред най-достъпните ресурси, което означава, че семейният ви бюджет няма да пострада заради практичната придобивка.

Безопасност при работа

Газовата мини горелка е разработена съобразно най-високите критерии за безопасност, така че дори използвана от любител, да не бъде създаден риск от сериозно нараняване. Както производителя, така и ние от електронен магазин Ontime.bg не носим отговорност за инцидентни, възникнали при неправилно и безотговорно използване на горелката. Никога не насочвайте пламъка директно към хора, животни и лесно запалими предмети. Следвайте инструкциите за безопасност, дадени от производителя.

Може би имате нужда от още аксесоари за барбекю?

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти