Къмпинг маса сгъваема 50/70 см плот и алуминиева конструкция

Гласове: 47 Рейтинг: 3.3
 • Код на продукта: st986
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 49.00лв.
Кол-во: +
-


Към къмпинг оборудването винаги трябва да има мебели, които да създават удобство при хранене и пиене на сутрешното Ви кафе. Представяме Ви основната мебел, създаваща чувството за комфорт по време на лагер сгъваема масичка. Тя е чудесно допълнение към вашите къмпинг аксесоари и необходим аксесоар за всички рибари. Тази лесна за транспортиране и местене сгъваема маса, ще може да използвате освен за хранене и закуски и за поставяне на леки предмети. Спокойно ще може да подреждате провизии на високо, за да са далеч от мравки и други пълзящи насекоми, удобноа да режете и приготвяте храна, да четете вестник и т.н. Тази туристическа маса е много лека и лесна за носене, благодарение на дръжката, която е прикрепена към нея. Конструкцията на продукта е алуминиева, налични са тапи към краката на масичката, а плота е ламиниран MDF с ширина 4 мм., всичко това я превръща в една здрава и много практична масичка за всякакви случаи.

Спецификации и предимства на продукта:

 • Макс. товароносимост: 15 кг
 • Прахово покритие и стоманена конструкция
 • Размери: 70см (Дължина) х 60см (Височина) x 50см (Широчина)
 • Цвят: Слонова кост
 • Подходяща за градина, къмпинг, риболов, туризъм, пикник и всякакви други случаи
 • Може да се използва за хранене, четене на вестник, пиене на сутрешното кафе
 • Лесно сгъване;
 • Алуминиека тръбна констркция: 2,5 см.
 • Гумени тапи на краката
 • Ламиниран плот с размери 50 х 70 см.
 • Отличен избор за комфорт по време на лагеруване

В онлайн магазин Онтайм имаме пълно основание да се гордеем с разнообразието и качеството на нашето туристическо оборудване. Предлагаме ви една удобна, здрава и компактна алуминиева къмпинг маса, подходяща за всякакви открити пространства и туристическа активност. С високо качество и изгодна цена, този модел си заслужава скромната финансова инвестиция.

Здравина и функционалност

Знаем чудесно, че характеристиките, на които запалените къмпингари държат най-много са здравината и функционалността на оборудването. Точно тези качества са присъщи на масата. Макар и изключително лека, тя е изработена от здрави и товароустойчиви материали. Алуминият е материалът, използван за изработка на носещата конструкция – краката.

Предимствата на алуминия са много на брой. Той е един от най-леките метали, но отличаващ се със значителна здравина. Характерно за него е, че не се нуждае от антикорозионно покритие, защото е един от малкото метали, устойчиви на корозия. Спокойно можете да оставите удобната алуминиева сгъваема маса под открито небе в дъждовен ден, без притеснения от появата на ръждиви петна.

Плотът е изработен от пресовани дървесни частици със средна плътност, така нареченият MDF (medium-density fibreboard). Плоскостите са защитени от специално термо и влагоустойчиво покритие – ламинат. Ламинираният MDF в конкретния случай е с дебелина 4см. Подобна плътност на работната повърхност има две отличителни свойства – максимална лекота за лесно пренасяне и оптимална товароносимост.

Любителите на къмпинга и риболова почти винаги избират алуминиеви сгъваеми маси и столове като надеждна туристическа екипировка. Методите на сгъване и разгъване са от огромно значение за комфорта по време на използване, но здравината е показател за периода на експлоатация. Никой не обича да хвърля пари на вятъра, затова дългият работен живот е от значение при избора.

Съвети за правилен избор

Изборът на масата, на която ще се храните по време на къмпинга съвсем не е проста задача. Моделът, който ви предлагаме е идеален във всяко едно отношение, но именно той може би няма да отговори на някои съществени ваши изисквания. Къмпингът е приятно изживяване, само когато екипировката осигурява необходимото ви удобство.

Дали да изберете алуминиевата сгъваема къмпинг маса, представена тук, или да потърсите друг вариант? Отговорът зависи от няколко фактора. Първият въпрос, на който трябва да си отговорите е колко човека ще се хранят на въпросната туристическа мебел? Ламинираният плот е с правоъгълна форма и размери 50 х 70 см.

На масичката спокойно могат да се разположат 4 души, което в почти всички случаи е идеалният вариант. В случай че организирате по-мащабно мероприятие с голям брой ваши приятели, по-удачно е да потърсите по-голям вариант – може би метър на метър и половина е идеално решение.

Добра идея е да закупите два броя къмпинг маси от конкретния модел и да ги съедините, когато се събере цялата компания. Атрактивната цена, която ви предлагаме ви го позволява, и съвсем не говорим за разхищение на средства и пространство. Напротив! С компактния размер, който масичката придобива в сгънато положение и ексклузивната ни ценова оферта, спестявате и двете.

След като определите нужната ви големина, е време да помислите за материала. Масите за туризъм имат едно основно изискване и това е теглото – желателно е то да бъде минимално. Материалите, които най-често се използват за сгъваеми мебели са три – бамбук, полиестер и алуминий. Всеки от тях има своите предимства и минуси.

Сгъваемата маса за къмпинг с полиестерен плот не е подходяща за рязане на храна и върху нея не бива да се поставят горещи съдове. Този вид мебели са неизползваеми при силен вятър, така че единственото им предимство е лекотата. Изделията от бамбук също се славят с ниско тегло. Те са екологично съвместими и спокойно ще ви служат 2-3 сезона. Имат ниска товароустойчивост.

Сгъваемата къмпинг маса, на която плотът е от пресовани дървесни влакна, притежава необходимата стабилност. На нея можете не само да се храните, но и да приготвите храната. Ламинираното покритие прави плотът топлоустойчив, а алуминиевите крака достатъчно стабилни при слаби до средно силни пориви на вятъра.

MDF материалът, присъстващ в плота на нашата чудесна масичка за къмпинг е достатъчно дълготраен и издръжлив на екстремни температури. С него се постига идеалната комбинация от стилна визия, здравина, функционалност и дълготрайност на ниска цена. Цената е близка до тази на пластмасовите изделия, но те в никакъв случай не могат да се конкурират с мдф плоскостите в условия на агресивен климат – силно слънце и измръзване.

Алуминиевите сгъваеми маси за къмпинг се явяват максимално рентабилно решение. Този материал не се уврежда по въздействие на слънчевите лъчи и не става лесно чуплив след измръзване, както е при пластмасата. Изделията изработени изцяло от алуминиеви сплави (плот и крака) са по-скъпи спрямо останалите, но животът им е и значително по-дълъг.

Съществуват и някои на пръв поглед дребни детайли, определящи в голяма степен практичността на една сгъваема маса за къмпинг. Без съмнение тук важна роля играе начинът на разгъване и прибиране. Някои производители използват нискокачествени елементи, а те безспорно понижават функционалността на полезната мебел.

Колко лесно и бързо ще сгъвате и разгъвате масата? Отговорът на въпроса зависи от начина, по който е конструирана. Леката и удобна за транспортиране къмпинг масичка може да се окаже пълен кошмар, в случай че се налага да я укрепвате допълнително, за да не пада, докато се храните на нея.

По-здравите сглобки са за предпочитане. Макар да изискват малко повече усилия за привеждане в използваемо състояние, те дават спокойствие, че ако се облегнете на тях или ги отрупате с вкусна храна и отбрани напитки, ще издържат на натоварването. В крайна сметка никой не би останал доволен ако трудът и парите му отидат на вятъра, а компанията остане гладна и жадна.

Нашата сгъваема туристическа маса е еталон за качество на продукцията. Сгъва се и разгъва по изключително лесен начин, запазвайки необходимата издръжливост на натоварване. Добавени са допълнителни планки, свързващи всеки крак с дървения плот. Така се елиминира рискът от разклащане и падане вследствие на неволно бутане по време на ставане.

Алуминиевата сгъваема масичка за къмпинг е истински подарък за запалените почитатели на вечерите на открито. Цената ѝ е изключително изгодна, а визия и качество значително по-високи от тези на други, доста по-скъпи изделия. Когато не летувате край природата, бихте могли да я използвате в двора на вилата или семейната си къща. По-просторната тераса също позволява разумното ѝ оползотворяване.

Сходни артикули (12)