Надуваем фотьойл - легло Air Sofoldable

Гласове: 18 Рейтинг: 4.1
 • Код на продукта: st774
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Стара цена: 239.00лв.

  Нова цена: 120.00лв.
Кол-во: +
-


Очаквате гости, а се притеснявате, че няма да има къде да ги настаните удобно, докато се наслаждавате на филмовата вечер. Омръзнало Ви е всеки път, когато сте повече хора, като домакин да взимате най-неудобната табуретка или кухненски стол, за да е удобно и приятно на гостите Ви на меката мебел в хола, а Вие да оставате на заден план. По време на излет или на вилата искате да хванете тен, но неудобната постелка Ви отказва, опитайте този разтегаем надуваем стол.

Изключително комфортно и винаги с Вас!

Представяме ви Air Sofoldable удобно надуваемо кресло, което може да бъде разтегнато и да го използвате в различни ситуации. В домашни условия, когато меката мебел няма как да събере всички гости, ще можете бързо и лесно да разпънете този фотьойл, чрез ръчна или автоматична помпа (помпа не е включена в комплекта) и да се настаните удобно.

Освен като кресло, можете да използвате и като шезлонг на плажа или на вилата за слънчеви бани, а защо не и като легло в случай на нужда. Изключително удобно със своите компактни размери креслото може да се събере лесно дори в ръчния Ви багаж и винаги, когато Ви потрябва да го надуете. Направено е от устойчива пластмаса и е изключително меко и комфортно. Кадифеното му покритие ще Ви създаде още по-приятно чувство за удобство и нежност.

Подходящо е за деца и възрастни, като максималното допустимото тегло не трябва да надвишава 200кг. Има клапи за безопасност. Седнали удобно пред телевизора, лежейки на верандата или на плажа, удобно настанени можете да четете книга, да се забавлявате и да се наслаждавате на комфорта му!

Внимание:Да не се използва компресор за въздух!

Характеристики на продукта:

 • Размери: 191 x 97 x 64 cм
 • Максимална товароносимост: 200 кг.
 • Обезопасителни клапи
 • Разтегаемо
 • Може да се използва и като стол
 • Приложимо като шезлонг за плаж
 • Материали: кадифе и надеждна пластмаса
 • Да се надува с ръчна или крачна помпа

Надуваемите мебели са удобно и предпочитано решение както за вътрешен, така и за външен интериор. Надуваемият фотьойл е прекрасна мека мебел за хола и градината, а разтегаемите му функции позволяват на всеки клиент да го настрои по оптимален за нуждите си начин.  Онлайн каталогът на “ Ontime.bg “ ще ви изненада с мултифункционален надуваем фотьойл, подходящ и за най-взискателните клиенти. 

”Air Sofoldable “ e надуваем фотьойл- легло, изработен от кадифе и здрави пластмасови детайли. Предлага се в размери 191 x 97 x 64 cм, а разтегаемата му функция позволява бърза и лесна промяна на положението- продуктът може да се използва като стол, легло,надуваем фотьойл за плаж, както и шезлонг за басейн. Моделът издържа до 200 кг. максимална тежест и е проектиран с обезопасителни клапи, което го прави идеално място за почивка, както за вас, така и за вашите деца- кадифената повърхност е мека и приятна на допир, а стабилната изработка изключва инцидентно счупване или спукване.

Производителите изрично отбелязват в указанията, че при надуването на фотьойла не трябва да се използва компресор за въздух- то се извършва с ръчна или крачна помпа, която не е включена в комплекта. Моделът на “ Ontime.bg “ е един от най-надеждните надуваеми фотьойли за басейн и плаж, заради прекрасната материя и удобния мултифункционален дизайн. 

Качественият продукт обикновено предполага и по-висока цена. Всички мебелни магазини разполагат с огромно разнообразие от надуваеми фотьойли на различни цени. Нашият онлайн магазин предлага този надуваем фотьойл на удивително изгодна цена, подходяща за всеки клиент. Като професионалисти, винаги се стремим да осигурим на клиентите си оптимално качество,на изгодна цена.

Аir Sofoldable съчетава отлична изработка, приятна визия и устойчивост, което го прави подходящ за дома, градината, за почивка край басейна или на плажа. Продуктът е много сполучлив подарък, както за вас, така и за вашите близки. Предложението на “ Ontime.bg “ определено заслужава вниманието и вложените средства на клиентите. 

Сходни артикули (12)


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ