Сгъваема маса за тераса или градина с черно стъкло

Гласове: 38 Рейтинг: 3.2
 • Код на продукта: st978
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 72.00лв.
Кол-во: +
-


Имате нужда от място за уединение, където с наслада да отпивате сутрешното си кафе, било то на двора или балкона, искате да се храните на открито през топлите месеци или просто имате нужда от масичка, която е лесна за пренасяне и можете да поставяте на различни места според ситуацията, представяме Ви тази сгъваема, черна, стъклена и кръгла масичка за хранене.

Полезна в различни ситуации и за всякакви нужди!

Масата е с компактни размери, но напълно достатъчна, за да можете удобно да се нахраните на открито с любимия, да пиете всяка сутрин кафето си на двора или да я използвате като мебел на балкона, предверието, като допълнителна маса за десерти по време на парти и т.н. Направена е със стилен и красив дизайн в черен цвят, здрава метална конструкция и лесно за почистване черно стъкло. Високото качество и леснотата при пренасяне, благодарение на сгъваемия и механизъм я прави предпочитан избор от любителите на чистия въздух и времето прекарано сред природата.

Предимства на продукта:

 • Сгъваем механизъм за лесно пренасяне или съхранение
 • Здрава и стабилна
 • Красив дизайн
 • Лесно почистване
 • Подходяща за използване и на открито
 • Компактни размери
 • Високо качество и уникалност
 • Лесно се сгъва и не заема място, когато не я използвате

Характеристики:

 • Размери: Диаметър 60см.; Височина: 70см.
 • Цвят: Черен
 • Материал: Черно стъкло и неръждаема стомана
 • Форма: Кръгла

Обичате да пиете кафето си сутрин на свеж въздух, наблюдавайки хората и сградите наоколо? Значи имате нужда от страхотна сгъваема маса за тераса като моделът, който ви представяме тук. Едно уникално изделие със стъклен плот от здраво закалено стъкло, което няма да се счупи при непредвидени инциденти. С изгодна цена, модерен дизайн и висока функционалност, този продукт е подбран специално за всички ценители.

Решение на проблема с тясното пространство

Балконът е едно от любимите пространства в градския апартамент, защото в градска среда той замества дворът, където да можеш да излезеш на чист въздух и да изпушиш цигара, без да димиш в затворените помещения. Балконът е обаче и мястото, където в слънчево време съхне прането. Наличието на постоянни мебели в тази зона е практически невъзможно.

Сгъваемата маса за тераса е идеалното решение, без да правите компромис нито с естественото изсъхване на мокрото пране, нито със своята нужда от уединение под открито небе. Когато просторът не се използва по предназначение, използвайте масичката за целите, за които е създадена. Вместо да стоите затворени в слънчевите дни, поставете компютъра на масата и работете на чист въздух.

Градското жилище рядко е достатъчно просторно, а нужда от допълнително място за хранене или за сервиране на напитки не липсва. Елегантната сгъваема масичка за тераса решава всички проблеми на малкия апартамент. В сгънато състояние тя не заема свободно пространство, но пък ви позволява да реагирате правилно във всяка една ситуация.

Изцяло нов тип механизъм за сгъване

За да приведете масата в състояние за използване или за съхранение, не са ви нужни сила, инженерна мисъл, нито пък инструменти. Конструкцията е разработена по изцяло нова технология и оборудвана с модерен механизъм, с който сгъването и разгъването се случва за секунди. Със задачата може да се справи само един човек.

И понеже това мебелно бижу е създадено с идеята да се използва на открито, бързаме да ви успокоим, че всички детайли са подходящи за всякакви метеорологични условия. Корпусът на стилната сгъваема маса за градина е направен от неръждаема стомана, оформен като привлекателна на вид тръбна конструкция. Металът е допълнително защитен с влагозащитна черна боя.

Плотът се състои от здраво термо и удароустойчиво стъкло. Ниските температури през зимата, както и жаркото слънце през летните месеци не ще повлияят на здравината и визията на изделието. Не е нужно да му търсите място на закрито, когато времето се развали. Все пак дори зимата ни изненадва с приятно топли слънчеви дни, които инстинктивно искаме да прекараме на открито.

Сгъващият механизъм прави тази уникална маса за градина подходяща за къмпинг. Приведена в съвсем компактно положение, тя няма да заема много място в багажника на колата ви. Изключително подходяща е даже ако възнамерявате да пътувате и летувате в каравана. Там сгъващите се мебели намират най-голямо приложение.

Здравината и стабилността, които очаквате

За разлика от стандартните сгъваеми маси за тераса, конкретният модел притежава здравината и стабилността, заслужаващи вашето внимание. Край на неволно обърнати чаши с горещо кафе и твърде скъпи напитки, за да бъдат прежалени на драго сърце. Масичката е максимално стабилна в разгънато положение, за да не може неволно докосване да я разклати и по-лошо – събори.

Макар да сте я използвали цял месец на морския бряг, от неприятната ръжда няма и спомен. Сглобката е изключително надеждна, за да не се разглоби важната мебел в най-неподходящия момент. Тръбите са стоманени и устойчиви на удар и огъване. Масичката ще понесе тежестта на тежките халби и препълнени чинии, както и тежестта на тялото ви, ако сте от хората, обичащи да се облягат на подходящи равни повърхности.

Случайно изпуснати предмети трудно ще наранят дебелото стъкло на овалния плот. Здравата сгъваема маса за балкон е готова за всякакви предизвикателства. Тя е проектирана и конструирана за дългогодишна интензивна експлоатация. Всеки дом трябва да разполага с универсален вариант за почерпка на открито, който няма да пречи в претъпканото с мебели жилище.

Универсален дизайн, съвместим с всеки интериор и екстериор

Ако и вие не желаете да правите компромис с визията на мебелите си за сметка на удобството, то това наше предложение със сигурност ще ви хареса. Масата е в стилен черен цвят и се вписва перфектно във всяко вътрешно и открито пространство. Комбинира се идеално със всякакъв тип столове – дървени, метални и от пластмаса.

Много добре си подхожда с други мебели от хромиран метал, но и дървените ще изглеждат чудесно, застанали до нея. При въпросния модел липсва грубото и недодялано присъствие. Това е малка сгъваема маса за тераса с диаметър на плота едва 60см., който се явява и най-обемистата част на изделието. Перфектно обзавеждане за съвсем малки тераси.

За разлика от други сгъваеми масички за тераса, тази се почиства изключително лесно. Гладкото покритие на металните и на стъкления елемент, ви позволява да поддържате любимата си мебел в безупречен вид и състояние. В този случай петната и захабяването от определени напитки и храни са недопустими, а също и избледняването на цвета под въздействие на силните слънчеви лъчи, дъжда и студа.

В нашия магазин сме събрали всичко за градината и двора, от което можете да имате нужда!

Сходни артикули (12)