Уред против хлебарки с електромагнитни вълни

Гласове: 28 Рейтинг: 3.7
 • Код на продукта: st711
  Наличност: В наличност
 • В наличност Цена: 20.00лв.
Кол-во: +
-

Хлебарките са много досадни и неприятни обитатели на много домове, но борбата с тях е изключително трудна. Тези насекоми са страшно издръжливи и е трудно да бъдат убити. Нито един дом не е защитен от нашествието на хлебарки, независимо дали е нов или стар, но старите панелни блокове са доста уязвими срещу набезите им. Ако и вие имате проблем с тях, то нашето предложение ще ви хареса.

Електромагнитно устройство против хлебарки е подходящ за всеки дом и всяка стая. Не излъчва миризма, субстанции и звуци. Начинът, по който действа е чрез електрическото окабеляване на помещението. Уредът предава импулси по мрежата и влияе върху комфорта на вредителите. Устройството срещу хлебарки действа и на бълхи, дървеници, мухи, комари, мравки и дори плъхове.

Може да се ползва навсякъде, където има прекарана електрическа мрежа. Не изисква консумативи и някаква поддръжка. Подходящ за дома, офиса, хотели, търговски помещения и т.н. За оптимална употреба е нужно устройството да работи 3-4 седмици.

Ползи и предимства на продукта:

 • Хуманен начин за прогонване на хлебарки, бълхи, мухи, комари, мравки и дори гризачи
 • Ефективен и при други насекоми и вредители
 • Не излъчва вредни субстанции
 • Не изисква консумативи
 • Подходящ за всеки обект и помещение
 • Лесна употреба

Характеристики:

 • Размери Ф100 мм., 550+35 мм.
 • Мощност 3-9W
 • Тегло 160 г

Хлебарките – едни от най-неприятните вредители, справянето с които е почти невъзможно. Те пропълзяват през мръсните канализационни тръби, нахлуват в дома ви, и облазват храната и съдовете ви за хранене. Важно е да потърсите начин да се предпазите от заразата, която вредните твари сеят с пипалата и крачката си. Ние от Ontime ви предлагаме електромагнитно устройство против хлебарки на супер изгодна цена.

Електромагнитните вълни са недоловими от човека, но насекомите и някои от другите вредители имат свръхчувствителни сензори, чрез които ги улавят. За тях електромагнитните сигнали са крайно неприятни. Вредителите не обитават места, където има такова лъчение. Ако вече са се заселили, електро магнитните вълни ще ги прогонят – бързо, ефективно и окончателно.

Ако вече сте похарчили огромна сума пари за аерозолни препарати, пудри, пасти и капани, но без резултат, значи е време да опитате и нашата електромагнитна машинка за хлебарки. Уверяваме ви, резултатът ще ви изненада приятно. Не очаквайте мигновен ефект обаче. Хлебарката е изключително упорит вредител, успяващ да се адаптира и към най-неблагоприятната ситуация.

Електромагнитният уред срещу хлебарки е идеално решение за домове, където се отглеждат малки деца, домашни любимци и живеят болни, възрастни хора. Този метод на дезинсекция е напълно безопасен за хора, кучета и котки. Не рискувайте с химикали, които могат да навредят на любимите ви същества. Заложете на безопасен, но 100% ефективен метод.

Единственото условие, за да използвате устройството е да имате свободен и захранен към  мрежата електрически контакт. Този прийом е неприложим в открити пространства и помещения, където няма електроснабдяване. Той е удачен само в сгради и помещения, където уредът може да се включи, включително обществени кухни, производствени цехове за производство и пакетаж на храна и т.н.

Лесно, ефективно, икономично

Електронната машинка против хлебарки е наистина изгодно решение. Цената ѝ се равнява на един по-скъп инсектицид на престижна марка, но за разлика от него действа изключително дълго време. Тук не става дума за еднократно третиране, което дори да ви избави от напастта, след време ще трябва да купите нов флакон за последваща обработка. Препаратите имат срок на действие, след изтичане на който вредителите се завръщат. Омагьосан кръг, от който няма спасение.

Нашият уред против хлебарки не използва инсектицидни препарати и други консумативи, чиято периодична подмяна да е наложителна. Единственият консуматив, нужен за работата му е електрическата енергия, но не си мислете, че устройството ще повиши сметките ви за ток – нищо подобно. Мощността на машинката варира от 6 до 9 W, което е нищожна консумация, по малка дори от най-слабата електрическа крушка.

За разлика от други машинки за хлебарки, апаратът с електромагнитни вълни не убива насекомите, а само ги пропъжда. Той ви спестява задължението да почиствате подове, плотове и други части от обзавеждането, за да премахнете останките на мъртвите инсекти. Машинката просто прогонва вредителите, като освен хлебарките пропъжда също бълхи, дървеници, комари, мравки, мухи и дори гризачи.

Електронният уред за хлебарки ви дава възможност да се радвате на чиста и здравословна среда, без никакви компромиси. Докато другите средства ви принуждават да търпите неприятни (и токсични) миризми, търкалящи се под мебелите и в ъглите обезпаразитяващи таблетки и лепкави капани, то малкото устройство работи така, че скоро ще забравите за неговото присъствие. Работата му е абсолютно безшумна, така че можете да го използвате дори в спални помещения.

Направи бърза поръчка

Уред против хлебарки с електромагнитни вълни × 1 бр.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

Цена: 20.00лв.