0
0
.00
BGN

Бутилка за алкохол подарък за 50 годишнина

Модел: sv964

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Юбилейна бутилка за алкохол 50 години е страхотен избор за подарък по случай годишнина, особено за мъже. Моделът е с класическа плоска форма, а акцентът е поставен върху металната плочка (изработена от сребро и калай). Затваря се с метален механизъм, придаващ едновременно ретро излъчване на бутилката и защитаващ напитката от изветряване.

Предимства на продукта:

  • Класическа форма
  • Механизъм за затваряне
  • Страхотен подарък
  • Стилна визия
  • Плочка с надпис
  • Производител: Artina Австрия

Характеристики:

  • Височина: 22 см
  • Обем: 500 мл

Да избереш подходящ, и преди всичко различен подарък за мъж за 50-годишен юбилей е и сложно, и съвсем лесно. Тайната се крие в намирането на място, изобилстващо от подаръци с тематично предназначение. Тук в онлайн магазин Ontime подаръците за мъже, жени и деца имат обособена собствена категория. Не губете време, а просто посетете правилния раздел.

Защо юбилеят е нещо толкова важно?

Петдесетгодишната е преломен момент в живота на всеки човек. Да изживееш половин век, означава да си оставил дълбока следа в сърцата на своите близки – семейство, роднини, приятели, колеги, съмишленици. Подаръкът по случай 50-тия рожден ден не може да бъде какъв да е. Той трябва да бъде стилен сувенир, който юбилярът ще обикне. Само това би донесло пълно удовлетворение на подаряващия.

Нашата стилна бутилка за алкохол е именно такъв въздействащ подарък за 50 години на мъж. С уникалната си ретро визия, стъкленият съд ще засенчи изящно изработените гарафи и другите бутилки с нестандартен дизайн. Различното тук е персоналното послание, отправено чрез металната плоча в лицевата част на бутилката.

Юбилеят е преломен момент в живота на мъжа, пораждащ смесица от емоции – тъга по отиващата си младост и гордост от постигнатите успехи. Всички останали годишнини остават на заден план, защото именно тази е най-важната. Тя бележи края на един етап и началото на съвсем нов, който е възможно да се окаже много по-интересен и вълнуващ. Повратната точка трябва да се маркира с един страхотен подарък за 50-годишнина.

Защо това е перфектният дар?

На своите петдесетгодишнини мъжете получават всевъзможни подаръци – от полезни и практични до напълно неизползваеми и банални. Отличете се от останалите гости на събитието, като подарите нещо различно. Нещо, което хем ще стои на видно място в дома на рожденика, хем ще бъде използвано при всякакви поводи.

Нашата стъклена бутилка е идеалният подарък за 50 години, който почти всички мъже ще оценят по достойнство. Основен неин плюс е универсалното ѝ приложение. В нея могат да се съхраняват всякакви напитки, без риск домакинът да изпадне в конфузна ситуация. Всички сме виждали да се налива домашна ракия от бутилка, съдържала доскоро марково уиски, и знаем какво въздействие оставя у гостите подобен жест.

Обемът на съда е точно 500мл. В него дори по-малко количество алкохол ще изглежда напълно достатъчно. Малката вместимост прави бутилката по-лесно използваема. С плоската си форма и едва 22см височина, шишето става и по-удобно за пренасяне. Получателят на юбилейният дар със сигурност ще използва именно него, решавайки да почерпи себе си и други хора, без значение дали в дома си или на лов, пикник, излет сред природата.

Ретро визията на тази стъклена бутилка е сред основните ѝ достойнства. Всички останали вероятно ще подарят на рожденика кристални сервизи, декантери, гарафи... Вие обаче ще направите един по-различен жест, влагайки в подаръка си персонален жест, отправен към човека, станал ви достатъчно близък и скъп, за да го заслужи.

Бутилката използва специален механизъм за затваряне, вместо масово използваните днес винтови капачки. Порцелановата тапа, свързана към бутилката с метален механизъм, е методът на затваряне, познат от далечното минало. Оригиналният дизайн, съчетан с практичност, прави този продукт един страхотен подарък за 50 годишен юбилей на мъж.

Не бива да забравяме също, че тук е представен оригинален марков продукт на австрийската марка Artina, който всеки може да персонализира по различен начин. Страхотна идея е да поръчате булката да бъде гравирана. Надписът може да се ограничава само с името на получателя, както и да включва някакво трогващо послание.

Струва си да заложите на точно този специално предназначен за 50 годишнина подарък. Оригиналното му излъчване, персоналният жест, практичното му приложение – всичко това ви дава гаранция, че юбилярът ще остане доволен. Знаем колко усилия, нерви и време отнема намирането на страхотни подаръци, затова магазинът ни предлага не просто продукти, а куп страхотни идеи.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти