ᐉ Декоративна фигура 39см. изправено мече на топ цена - Онтайм

Декоративна фигура 39см. изправено мече

Гласове: 3 Рейтинг: 2.7
  • Код на продукта: sy515
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 29.99лв.
Кол-во: +
-


Мечката е възприемана като символ на сила. здраве, добродушие, дълголетие и още куп позитивни качества, будещи възхищение. Ако търсите необичаен и красив подарък по определен повод за ваш приятел, но не знаете какво да вземете, защо пък да не е тази красива декоративна статуетка, изобразяваща мечка в изправено положение, което сякаш ще ви проговори! Всяко нейно изображение е своеобразен магически амулет, който да предпазва от зли сили. Тази фигура в частност е издялана от полирезин- материал, позволяващ лесно и качествено обработване и прецизиране на детайлите на животното. Височината ѝ е 39 см, което я прави невероятно добър самостоятелен подарък, а цената е по бюджета на всекиго.

С реалистичния си дизайн и майсторска изработка тази мечка ще пренесе природата по-близо до вас и ще ви помогне успешно да се разсеете от натовареното работно ежедневие, ако изберете статуетката за офис помещение. Високо качество, ниска цена...възможно ли е това? Да, възможно е, при нас! Това си е една много изгодна оферта, защото продуктът, който поръчате е в пълно съответствие с описанието тук на сайта. Ако се колебаете, можете да ни позвъните на телефона, освен в поле контакти, за да зададете своите въпроси. Нашият екип е винаги на разположение да ви съдейства по всякакви теми. Ако пък сте харесали продукта, побързайте- количествата ни на склад са силно ограничени и във всеки момент той може да се изчерпа.

Добавете артикула в кошницата си и завършете поръчката, а ние ще се погрижим да ви осигурим бърза доставка и най-доброто възможно качество. За други изгодни сделки можете да разгледате продуктите на сайта ни и да обедините няколко поръчки. Ние ценим своите клиенти и целта ни е те да са в максимална степен удовлетворени от пазаруването си при нас.


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ