ᐉ Декоративна статуетка слонче със шарено седло 20 x 22 cm на топ цена - Онтайм

Декоративна статуетка слонче със шарено седло 20 x 22 cm

Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
  • Код на продукта: sy506
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 29.00лв.
Кол-во: +
-


Слонът традиционно се счита за носител на добър късмет, който предавате на получателя при подаряване. Той е традиционно приеман за символ на мъдрост, добър късмет и дълголетие. Когато подарявате слонче, вие дарявате на получателя не просто някаква обикновена вещ, а чист късмет и благополучие. Затова и продукта, който подбрахме за вас е една изключително красива декоративна фигура на слон с цветно седло, която привлича погледа на мига.Тя е изработена от полирезин- материал, който е устойчив на времето и относително устойчив на счупвания. Размерът на фигурата е 12 см, което я нарежда сред идеалните подаръци за малък или голям повод и за хора от различни възрасти.

Слонът според определени поверия слонът носи финансово благополучие и сполука, ако бъде поставен в офиса, и знание и добродушие, ако се постави в дома. Перфектното съчетание на цветовете превръща фигурата в идеално украшение за всеки дом. Голямо предимство в случая е ниската цена, съпоставена с превъзходното изпълнение на статуетката. Идеален е подарък за всякакъв повод, а дори и без повод. Ако случайно се колебаете дали това е предметът, който търсите, не се притеснявайте-за максимално ваше удовлетворение ви предлагаме различни модели, от които можете да избирате. Така ще сте сигурни, че ще уцелите вкуса на получателя в пълна степен.

Имайте предвид при пазаруването си през нашия сайт, че разполагаме с ограничени бройки на склад, затова не отлагайте решението, а добавете продукта в кошницата си. Не пропускайте шанса си да се сдобиете с едно малко и красиво бижу- защото това слонче е именно такова! Изберете желания модел и ние ще ви го доставим бързо и сигурно. Качеството при нас е гарантирано! Винаги работим с грижа за клиента и се стараем да покрием напълно очакванията.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ