Bluetooth устройства

Ред:
Bluetooth устройства

Bluetooth устройства с всякаква форма и функции, които позволяват дискретно и невидимо за околните осъществяване на безжична връзка, са покупка, инвестирането в която се възстановява многократно в бъдеще. Те са полезни в  разнообразни операции, тъй като приложението им надхвърля характеристиките, подразбиращи се от визуалните им качества.

Възпроизвеждане на музикални файлове от мобилни устройства и плейъри, фотоапарат, безжична телефонна слушалка, дистанционно управление, микрофон и дори проследяващ уред – дейностите, възможни с вградените дигитални приспособления, са действително много. Всяка разработка, предлагана в категорията, изпълнява поне две от изброените функции.

Съвместяването функциите на няколко дигитални апарата в едно устройство е модерният технологичен подход. Той нямаше как да подмине и малките уреди за безкабелна връзка. Резултатът е повишената мобилност, изградена в изключително компактни и портативни варианти, които олекотяват дамската чанта и връхните ни дрехи, като привързват потребителите към комбинацията мощен хардуер в мини размер.

Колонки

Слушаме музика у дома, в офиса, в автомобила, градският транспорт, по време на купон, на улицата и изобщо – на всяко място, където такава възможност ни се предостави. Меломаните вече имат възможност да се наслаждават на любимите си мелодии с мощен стерео звук и навсякъде. Колони, достатъчно компактни за ежедневната чанта, осигуряват кристално ясен, стабилен и неподозирано силен сигнал, възпроизвеждайки музикален файл от мобилни телефони, таблети, MP3 плейъри и всички модерни апарати с Buetooth връзка. Подходящи са за свързване и към мобилни, десктоп компютри и телевизори.

Мощният професионален звук е резултат от два или повече високоговорителя и презареждаема батерия. Огромният й капацитет позволява захранване на всякакъв друг тип мобилно устройство няколко пъти. Парадоксално капацитетните за размерите си устройства осигуряват невероятно удобство при слушане на музика – те се събират в по-голяма чанта, а някои дори и във връхна дреха.

Празник, юбилей или просто купон сред природата? Тези колонки със слот за Micro SD карта ще осигурят най-подходящата за събитието плейлиста, а аудио и USB кабел я свързват и с преносими компютри. Здравите водоустойчиви корпуси ще останат невредими, дори и попаднали сред вода, почва и пясък. Освен музикален плеър, колоните са и средство за активни разговори – вградено хендсфри и микрофон позволява да ги използвате за телефонни разговори. Някои от предложенията променят мелодиите си от самият корпус, вместо от мобилните устройства.

Проследяващи устройства - фотоапарат

Bluetooth устройство с функция проследяване на хора и вещи открива местоположението на най-ценните ви предмети – ключове за автомобил, за дома, офиса, смартфонът и друго мобилно устройство. Малкият детайл се прикрепва в близост до съответният предмет, а безплатно приложение, съвместимо с Android или IOS уведомява чрез аларма след отдалечаване на определено разстояния от устройството.

Продуктите заснемат красиви кадри от отдалечено разстояние, изпълнявайки ролята на дистанционно управление за камерата. Приложението извършва това ефективно и красиво. Част от тази категория безжични продукти изпълняват и ролята на подслушвателна техника – отново с помощта само на бутон, всеки потребител може да обезпечи сигурността си и да получи желаан информация.

Магнитни микрослушалки

Те са невидими за околните и осигуряват мобилна връзка с изключително високо качество. Свързват се към всички съвременни дигитални апарати с безжична връзка,  а се захранват от компютър чрез USB кабел. Артикулите ни показват, че тези слушалки далеч нямат място само в ухото ви. Те могат да се инсталират навсякъде, включително и в диоптрични очила.

Бъдете достатъчно прикрити, за да преписвате или да получавате информация напълно незабележимо, като закупите Bluetooth слушалка в малък контролер, очила или химикалка. Каталогът ни разполага и с “примка” за микро и магнитни слушалки с батерия – това е микрофон, който свързва микрослушалките с мобилните апарати като смартфона ви.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ