ᐉ Комплект за Полиране на Фарове VISBELLA на топ цена - Онтайм

Комплект за Полиране на Фарове VISBELLA

Гласове: 20 Рейтинг: 4.4
 • Код на продукта: sy1465
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Стара цена: 35.00лв.

  Нова цена: 24.00лв.
Кол-во: +
-


Видео как се работи с комплекта за възстановяване на фарове :

Начин на употреба:

1 Първо фаровете трябва да бъдат идеално почистени.

2 Облепете фаровете с хартиеното тиксо.

3 Ръчно или с машина изтрийте повърхността на фаровете с трите вида шкурка, като започнете от най-едрата

4 Започнете полиране на фаровете с оранжевата гъба с паста №2 (step 2)

5 Нанесете UV защитната паста №3 (step 3) с бялата гъба

ВАЖНО: Полирането и почистването на фаровете да не е на пряка слънчева светлина.

Комплекта съдържа:

 • P800 шлифовъчна шкурка - 2бр
 • P1200 шлифовъчна шкурка - 2бр
 • P2000 шлифовъчна шкурка - 2бр
 • 40гр полираща паста
 • 3.0мл защитна течност
 • (300x2cm) Хартиено тиксо
 • Подложка за M12 нишка - 1бр
 • Адаптер - 1бр
 • Диск гъба - 2бр

Потъмняването на фаровете е сериозен проблем на всички автомобили. Той води до намаляване на ефективността на светлинната уредба и понижена степен на осветеност на пътното платно. Проблемът не е просто неприятен козметичен дефект - той застрашава вашата безопасност на пътя. Нуждаете се от любителския комплект за полиране на фарове Visbella, с който ще си спестите времето и парите за посещение в специализиран сервиз.

Приложение и свойства

Комплектът на Visbella е предназначен да почиства и полира пластмасови и стъклени лещи на всички модели и марки автомобили. Разработен е специално за домашно/непрофесионално използване, като заместител на професионалната операция, извършвана в много сервизи. Тази услуга е скъпа и представлява сериозен разход на време, с каквото малко собственици на автомобили днес разполагат.

Методът на обработка е подходящ за предните и задните светлини, включително за стоповете и фаровете за мъгла. С един напълно любителски набор от почистващи и полиращи детайли, ще получите перфектни професионални резултати. С възстановяване на прозрачността на светещите елементи на автомобила, вие ще постигнете по-добра видимост при лоши светлинни условия и самите ще станете по-забележими на пътя.

Любителският комплект за полиране ще подобри не само ефективността на работа на светлините, но и цялостната визия на превозното ви средство. Той действа ефективно при различна степен на увреждане на източниците на светлина – пожълтяване, потъмняване, помътняване и замъгляване. Дори да е настъпило значително наслояване на варовик и нагар, китът ще върне първоначалната прозрачност на стъклените и пластмасовите лещи.

Работа в три прости стъпки

Методът за възстановяване яснотата на автомобилните фарове включва три прости стъпки – почистване, полировка и защита. Почистването се осъществява с помощта на няколко вида шкурка, като в процес на работа се преминава от най-едрата към най-фината, в зависимост от степента на наслояване.

В комплекта е включена и полираща паста, с която се осъществява вторият етап на обработка. Полирането е важен етап от операцията, с който се подобрява светлопропускливостта на материала. Опаковката предлага количество полир от 40гр, което е достатъчно за изпълнение на две и дори повече процедури.

Финалният етап при полиране на фарове в домашни условия включва осигуряване на дълготрайна защита. За целта в опаковката е заложена течност, която се полага като последна стъпка. Нейната задача е да предотврати ново потъмняване и да удължи интервала, в който процедурата ще трябва да се повтори. При правилно следване последователността на инструкциите, ще постигнете перфектни резултати.

Защо си струва да инвестирате в този набор за поддръжка на фарове?

Комплектът за полиране на фарове е с изключително ниска цена, за да продължавате да харчите сериозни суми за професионални услуги. Домашното почистване е по-лесно изпълнимо и много по-рентабилно от смяната на захабено стъкло или на целите осветители. Процедурата е лесна дори за лаици, като производителят е включил в комплекта всичко необходимо за нейното изпълнение.

Универсалният кит за полиране на фарове съдържа 3 вида шлифовъчна шкурка (по 2 бр от вид), полир-паста и защитна течност. Получавате също хартиено тиксо за облепяне на детайлите преди стартиране на процедурата, 2бр. диск гъба и адаптер. Шлайфащата приставка може да се монтира към различни видове бързооборотни машини. Комплектът се предлага с лесни за следване инструкции за работа.

Шлайф-машина не е включена в окомплектовката.