0
0
.00
BGN

Мултифункционален шиацу масажор

Модел: ST261

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Скован врат, болки в гърба...Типичните симптоми на стресирания човек на 21-ви век. Ще се почувствате преродени с вълшебната Шиацу възглавничка, която може да ви придружава навсякъде и да се погрижи за нежаланата скованост във всяка част от тялото ви – в колата, у дома, дори в офиса. Запознайте се днес с една от големите тайни на китайската медицина на топ-цена 65лв.

Шиацу е вид масаж на 100 години, разработен в Япония. Базира се на традиционен китайски метод за насърчаване на физическото и психическото здраве. Осигурява дълбок, мощен и интензивен масаж на врата, гърба, краката и ръцете. Особено ефикасен при лечение на схванати или напрегнати мускули, болка или умора.

Шиацу - възглавницата е компактен масажен уред с четири въртящи се глави за масаж. 

Комплектът включва:

  • 1 х Шиацу възглавница
  • 1 х Зарядно за кола
  • 1 х Зарядно за 220V

Масажът е едно водещите средства в борбата със стреса. Източните масажи са известни със здравословното си влияние върху организма и умението да лекуват успешно различни болести. Шиацу масажът ( букв. “ натиск с пръсти “ ) е японска мануална терапия, която стимулира определени точки, свързани с различни органи и с централната и периферна нервна система. В онлайн магазина ни е наличен електронен вариант за японски масаж, който може да се използва абсолютно навсякъде. Мултифункционалният шиацу масажор се предлага на изключително изгодна цена, в комплект със зарядно за автомобил. 

Масажорът представлява малка възглавничка, която работи с електрическо захранване. Снабдена е с дълъг кабел и се включва с помощта на специален бутон Удобно зарядно устройство позволява лесното й пренасяне и използване у дома, в автомобила, или в офиса. Тя е подходяща за масаж на врата, гърба, ръцете и краката, а въздействието на процедурата отпуска мускулите, премахва сковаността и болките, и релаксира организма. Модерният шиацу масажор разполага с четири специално проектирани въртящи се глави, работещи точно под повърхността.

Те сполучливо пресъздават основната техника на японския масаж- натискането с палци на определени точки по тялото. Интензивният професионален масаж на този шиацу масажор действа отпускащо и понякога е крайно необходим, по време на натоварен ден или дълго пътуване. Здравословните ползи от него винаги се усещат осезаемо веднага след използването на масажора. 

Компактният и преносим шиацу масажор впечатлява клиентите с ниската си цена и ефективната работа. Професионалният шиацу масаж се правят срещу доста по-висока сума, а с този продукт може да си осигурите такъв по всяко време на денонощието.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти