Мултифункционален шиацу масажор

Гласове: 17 Рейтинг: 3.6
  • Код на продукта: ST261
    Наличност: В наличност
  • В наличност Стара цена: 42.00лв.

    Нова цена: 29.99лв.

Промоцията изтича след:

00
--
--
--
Кол-во: +
-

Скован врат, болки в гърба...Типичните симптоми на стресирания човек на 21-ви век. Ще се почувствате преродени с вълшебната Шиацу възглавничка, която може да ви придружава навсякъде и да се погрижи за нежаланата скованост във всяка част от тялото ви – в колата, у дома, дори в офиса. Запознайте се днес с една от големите тайни на китайската медицина на топ-цена 65лв.

Шиацу е вид масаж на 100 години, разработен в Япония. Базира се на традиционен китайски метод за насърчаване на физическото и психическото здраве. Осигурява дълбок, мощен и интензивен масаж на врата, гърба, краката и ръцете. Особено ефикасен при лечение на схванати или напрегнати мускули, болка или умора.

Шиацу - възглавницата е компактен масажен уред с четири въртящи се глави за масаж. 

Комплектът включва:

  • 1 х Шиацу възглавница
  • 1 х Зарядно за кола

Масажът е едно водещите средства в борбата със стреса. Източните масажи са известни със здравословното си влияние върху организма и умението да лекуват успешно различни болести. Шиацу масажът ( букв. “ натиск с пръсти “ ) е японска мануална терапия, която стимулира определени точки, свързани с различни органи и с централната и периферна нервна система. В онлайн магазина ни е наличен електронен вариант за японски масаж, който може да се използва абсолютно навсякъде. Мултифункционалният шиацу масажор се предлага на изключително изгодна цена, в комплект със зарядно за автомобил. 

Масажорът представлява малка възглавничка, която работи с електрическо захранване. Снабдена е с дълъг кабел и се включва с помощта на специален бутон Удобно зарядно устройство позволява лесното й пренасяне и използване у дома, в автомобила, или в офиса. Тя е подходяща за масаж на врата, гърба, ръцете и краката, а въздействието на процедурата отпуска мускулите, премахва сковаността и болките, и релаксира организма. Модерният шиацу масажор разполага с четири специално проектирани въртящи се глави, работещи точно под повърхността.

Те сполучливо пресъздават основната техника на японския масаж- натискането с палци на определени точки по тялото. Интензивният професионален масаж на този шиацу масажор действа отпускащо и понякога е крайно необходим, по време на натоварен ден или дълго пътуване. Здравословните ползи от него винаги се усещат осезаемо веднага след използването на масажора. 

Компактният и преносим шиацу масажор впечатлява клиентите с ниската си цена и ефективната работа. Професионалният шиацу масаж се правят срещу доста по-висока сума, а с този продукт може да си осигурите такъв по всяко време на денонощието.

Лесна поръчка

Мултифункционален шиацу масажор × 1 бг.

Цена: 29.99лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.