Средство против боксуване Tread Ahead

Гласове: 76 Рейтинг: 4.4
 • Код на продукта: sv419
  Наличност: В наличност

 • В наличност Стара цена: 15.00лв.

  Нова цена: 10.00лв.
Кол-во: +
-


Настъпването на зимния сезон подлага на изпитание нервите ни, особено при шофиране. Непочистени пътища, заледени участъци, заскрежени прозорци, проблеми със запалването и още, и още. Въпреки това, трябва някак да се справим с тях. Ако и вие губите много време в почистване на стъклата от скреж сутрин, изпитвате трудности при потегляне заради заснежен и заледен участък, вижте това предложение.

Лесно и сигурно потегляне дори и върху най-заледените участъци

Аксесоарът е с мултифункционално приложение. Произведен е от висококачествен и устойчив материал, който предлага надеждност в критични ситуации. Разполага с удобна ръкохватка в единия край и заострен ръб в другия, с чиято помощ се премахва снега и заледяването по стъклата на автомобила. При това без да се наранява по никакъв начин повърхността им. Тялото е релефно и служи за излизане от хлъзгав участък от пътя. Просто се поставя пред гумата и тръгвате без проблеми.

След като приключите с него, прибирате в багажника до следващото ползване. Моделът е изключително практичен и подходящ за всеки шофьор. Решете проблема с трудното излизане от паркинга след като цяла нощ е валяло.

Защо този аксесоар е необходим за всяко превозно средство

 • Компактни размери
 • Висококачествен материал
 • Подходящ за почистване на скреж
 • Помага на колата да излезе от заледен участък
 • Удобна дръжка
Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Средство против боксуване Tread Ahead

Доставка с

Цена 10.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.