ᐉ Играчка говореща котка Анжела 30см на топ цена - Онтайм

Играчка говореща котка Анжела 30см

Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
 • Код на продукта: sz0666
  Наличност: В наличност

 • В наличност Стара цена: 35.00лв.

  Нова цена: 29.00лв.
Кол-во: +
-


 • Детска играчка за момичета
 • Повтарящ котарак
 • Забавление за вашите деца
 • Чудесен избор за подарък
 • Височина: 30см.
 • Размер на кутия: 30/17/12см

Talking Tom вече има своя женски аналог в лицето на Анжела – говореща котка играчка. Тук не става дума за популярната интерактивна игра за мобилни устройства, а за продукт, който детето ви може да докосва и прегръща. Играчката е предназначена за малки момиченца, които ще се забавляват в продължение на часове със своето говорещо и светкащо с очички приятелче.

Кои функции ще радват децата?

Записващата и говореща котка Анжела е ново попълнение в гамата продукти на компанията MANX. Като част от серията интерактивни играчки Talking Friends Superstar, играчката има богат речник и голям запас от звуци (повече от 150). В репертоара ѝ влизат и 3 страхотни песнички, с които можете да приспивате своята малка принцеса.

Talking Angela е очарователно коте от популярното мобилно приложение. Сега вече детето ви може да си играе с него не само чрез екрана на вашия телефон. Вземайки котката в ръцете си, малката ви принцеса ще натисне сензорите, разположени по тялото на играчката и ще слуша какво тя му казва.

Ако говорите на котето, то ще повтори дословно вашите думи, но с много по-забавен глас. Тази функция на говорещите играчки успява да развесели и малки, и големи. В тялото на играчката е вградено записващо устройство, както и високоговорител, с които се осъществяват аудио записът и звукопредаването.

Когато докоснете лицето, корема, краката и опашките на говорещата играчка-котка, тя ще реагира със съответните звуци. При избор на съответния режим, котето ще изпее приятна песничка на своето малко приятелче. Наред с останалите функции е добавен и светлинен ефект, който се иизлъчва от очите на Анжела.

Котката може да издава интерактивни звуци, както и да записва вашата реч и да я повтаря със забавен глас. Играчката има контрол за силата на звука, така че няма да ви безпокои, докато детето ви си играе. Други три бутона, разположени на корема на играчката, избират режими - изпей песен, общувай с други играчки, кажи нещо смешно.

Котето Анжела е играчка, която е просто находка за родителите, които не могат да откъснат детето си от iPad-а или мобилния телефон.

За кого е подходяща?

Тази фантастична играчка е перфектният подарък за всяко малко момиченце. Указанията от производителят сочат възраст 3+ години, но ние я намираме напълно безопасна и подходяща за дори по-малки деца. Лесният начин да се активират различните функции, позволява на всички малки госпожици да се забавляват на воля с говорещото коте.

Ако търсите забавен подарък за специален повод, то уверяваме ви, че в лицето на кокетната говореща писанка сте намерили идеалното решение. Височината на играчката е само 33см. Детенцето може да спи с нея, ако така ще се чувства по-спокойно, както и да я взема със себе си при всяко пътуване или разходка.

Всъщност, това говорещо коте играчка може да бъде превъзходен подарък за цялото семейство. То ще направи часовете ви заедно изпълнени със смях и веселба, а през останалото време ще забавлява малкото същество, докато мама се справя с домакинските задачи. Децата не обичат да бъдат оставени сами. Осигурете им компания, с която могат да си говорят и пеят.

Изработена от качествени и безопасни материали

Знаем, че изпитвате притеснения винаги, когато купувате играчки за своите деца, и те касаят главно тяхното качество. Ето защо бързаме да ви уверим, че забавната котка-играчка е изработена от здрави и устойчиви материали. Това ви гарантира дълготрайна употреба, защото е факт, че играчките излизат от употреба повече заради повреди, отколкото поради загуба на интерес от страна на малчуганите.

Котето, което записва и възпроизвежда звуци е изработено от здрав и устойчив на почистване материал. Важна характеристика за всички загрижени майки, които държат на безупречната хигиена. Почиствайте цялата повърхност на изделието с влажна мека кърпа. Поради наличието на електроника във вътрешността, измиването на играчката под течаща вода не се препоръчва.

Чудесната говореща играчка е направена от абсолютно безопасен за здравето материал. Покритието, което влиза в директен контакт с ръцете и лицето на децата е напълно нетоксично и не отделя неприятни миризми. Можете да позволите на малката си принцеса да гушка Анжела, докато заспи, за да не се чувства самотна и уплашена.

Говорещата котка е представена в ярки и живи цветове, които ще стимулират зрителното развитие на детенцето. Захранва се от батерии, чиято смяна се извършва лесно и бързо. Наличен е On/Off бутон за включване и изключване. Когато искате да преместите бърборивата писанка без тя да издава звуци, просто я изключете.

Вижте още:

Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Играчка говореща котка Анжела 30см

Доставка с

Цена 29.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ