ᐉ Проходилка за бебе baby the toddler zone на топ цена - Онтайм

Проходилка за бебе baby the toddler zone

Гласове: 7 Рейтинг: 4.1
 • Код на продукта: ST553
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 10.50лв.
Кол-во: +
-


С тази проходилка за бебета ще си осигурите едно спокойно и безаварийно прохождане на вашето мъниче. Тя е под формата на колан, който минава под мишниците на бебето, като материята от която е направен е изключително мека и удобна. Прохождането на бебетата е често съпровождано от доста неприятни травми и контузии, не само за самите бебета, а и за хората, които са около тях и постоянно се навеждат рязко надолу или изведнъж се затичват, за да предотвратят евентуално падане. Затова е изключително важно за прохождащите бебета да бъдат снабдени със сигурни и удобни бебешки проходилки като BABY THE TODDLER ZONE.

Основни предимства на бебешка проходилка baby the toddler zone:

 • Помага за по-бързото и сигурно прохождане на всяко едно бебе, като риска от стресиране при евентуално падане е минимизиран
 • Проходилката е и много удобнa за хората, които ще я придържат, като благодарение на дръжките си е излишно навеждането и така дори и бабите и дядовците ще могат да се включат още по-пълноценно в грижите за прохождането.
 • Освен за придържане при ходене и бягане на вашето бебе тази проходилка може да се използва и при много други развлечения като: каране на колело, ролкови кънки, спускане по пързалка, кънки на лед и др.
 • Разходките по доста оживени места за предпоставка за по-лесно загубване на малките деца, а докато са под контрола на BABY THE TODDER ZONE това няма как да се случи. 

Характеристики:

 • Дължината на детски каишка: 96 cm.
 • Дължина на дръжките: 14 cm.
 • Размер в разгънато състояние с презрамки: 126 cm.
 • Максимално натоварване - 20 кг.
 • Диаметърът на каишката: 5 см.
 • Подходящ за деца от 8 месеца до 5 години.
 • Снабдена е с заключваща щипка, която  осигурява по-добър контрол

Вече можете на съвсем ниска цена да закупите една чудесна проходилка за бебе, благодарение на която разходките на открито ще бъдат еднакво приятни и за мъничето и за неговия придружител. Baby the toddler zone е висококачествено и супер ефективно решение за най-трудния за всички период от живота на детето – прохождането.

Унисекс модел

Функционалната проходилка за бебе Baby the toddler zone е подходяща както за момиченца, така и за момченца. Това полезно приспособление се предлага в богата гама от цветове, така че да съответства не само на пола на детето, но и на вашите предпочитания за цвят. Можете да комбинирате проходилката тип колан с дрешките на детето или да изберете цвят, който ще контрастира и ще се отличава, за да ви бъде по-лесно да я поставяте, закопчавате и сваляте.

Край на паданията и страхът от прохождане

Децата прохождат в периода от 9 месечна възраст до годинка, като първите стъпки са винаги изключително нестабилни. За жалост, още при първите крачки, болшинството мъници падат и се нараняват, което ги изпълва със страх и ги принуждава да се откажат от новото си начинание. За да избегнете физическите травми и психическите сътресения, ние ви предлагаме универсалната проходилка за бебе - Baby the toddler zone.

За разлика от обемистите механични проходилки, коланът не изисква свободно пространство, за да може детето ви да се научи да ходи. Той може да се използва както в малкото и претъпкано с мебели жилище, така и на оживените тротоари по градските улици.Проходилка за бебе „Baby the toddler zone” е удачно решение дори за претъпкания градски транспорт, като освен всичко останало, тя ви дава пълен контрол над детето, така че да бъде винаги на една ръка разстояние.

Край на приведената поза на придружителя

Не само бабите и дядовците страдат от болки в гръбнака, но и много хора от по-младото поколение. Нашата проходилка за бебе тип колан ви дава възможност да участвате активно в прохождането на детето, но без излишно физическо натоварване. Това, което се изисква от вас е просто да държите колана в подходящата позиция, така че да бъде удобна за вас, но същевременно да бъде съобразена и с нуждите на детето.

Компактна и удобна за пренасяне

Проходилка за бебе Baby the toddler zone е компактна, и благодарение на меката си сгъваема конструкция може да се носи навсякъде - в дамската чанта или в чантата с бебешки принадлежности. Така няма да ви се налага да използвате количка при всяка разходка, която ще се налага да носите по стълби, да пъхате в асансьора и с която ще се наложи да маневрирате ловко по оживените паркове и улици.

Сходни артикули (12)