0
0
.00
BGN

Покривало за фотьойл 50/155см

Модел: sv563

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Покривало за фотьойл се отличава с изчистена визия, която пасва на почти всеки хол и всяка мебел. Моделът е произведен от висококачествена микрофибърна материя в класически цветове. Покривалото се поставя върху фотьойла и остава на място, независимо кой сяда върху него. Предназначено е да предпазва дамаската от захабяване, цапане, драскотини, късане и петна. Когато има нужда се сваля и се почиства директно в пералнята. Край на мръсните мебели и безрезултатното търкане на петната от мебелите.

Дизайнът осигурява покритие на седалката, облегалката и подлакътниците, за да не се притеснявате, че все пак някъде ще бъде нацапано. Домашните любимци обожават да се качват на местата на своите стопани. Затова, ако и вашите кучета и котки редовно се настаняват на фотьойла ви, може да сложите покривалото и да ги предпазите от космите и ноктите им. Запазете своите мебели нови за по-дълго време, без да загрозявате тяхната визия.

Ползи и предимства:

  • Висококачествена материя
  • Устойчива на интензивно ползване
  • Покрива облегалката, седалката и подлакътниците
  • Лесно почистване в пералнята
  • Предпазва от петна, косми и износване на дамаската
  • Пасва на всяка визия и модел фотьойл
  • Стабилно поставяне
  • Материя водоустойчив микрофибърен полиестер
Съдържание на комплекта:
  • 1 х Покривало с размери 50 х 155 см
  • Размер на частта за подлакътниците 46 х 46 см.

Дълбокото почистване и пране на мека мебел е скъпа професионална услуга, която обаче с домашни методи и средства, не бихме могли да изпълним качествено, така че да постигнем същия резултат. За да си спестите излишните разходи, ние ви препоръчваме да си вземете допълнително покривало за фотьойл. То ще предпази тапицерията от обичайните битови замърсявания.

Кога е най-необходимо да осигурите допълнителна защита на меката мебел?

Има множество ситуации, в които покривалото се явява една изключително разумна инвестиция. Например, дамаските в светли тонове, създаващи невероятно усещане за лукс и елегантен стил, се цапат най-бързо, или поне при тях замърсяването личи най-много. Белите фотьойли и дивани могат да бъдат защитени от обичайните зацапвания с храна, напитки и пепел от цигари.

Кожата е наистина луксозен материал за тапициране на мебели, включително т.нар. „изкуствена” кожа. Стига в жилището ви да не се отглеждат домашни любимци, особено котки, фотьойлите с кожени дамаски са лесни за поддържане и почистване. Когато острите нокти на любимите животинки са заплаха за обзавеждането обаче, покривалото е силно необходима защита.

Материите, използвани за тапициране на дивани и фотьойли са по начало здрави, но с интензивната употреба и редовно почистване, нишките им изтъняват, цветовете избледняват и визията на обзавеждането се влошава драстично. Ние ви предлагаме един супер лесен и финансово достъпен начин да защитите своята инвестиция и поддържате мебелировката в отлично състояние под формата на стилна, здрава и удобна допълнителна покривка.

Ако до момента сте използвали покрития, имащи свойството да се смъкват и намачкват при сядане, то нашето универсално покривало за фотьойли ще ви очарова със свойството си да остава на своето място. Дизайнът му включва ластични ленти за укрепване, както и специална конструкция на микрофибърната материя. Двете осигуряват добро свързване с основата, без никакво разместване.

Бъдете напълно спокойни, че любимото ви меко кресло няма да остане напълно скрито под защитния плащ. Покривалото покрива само частите, които влизат в контакт с тялото при използване, като създава дори още по-изискан и стилен облик на мебелировката. Покривката е с две лица – светла и тъмна, така че да се слее или контрастира с цвета на оригиналната дамаска, в зависимост от вашето желание.

Предлаганото от нас покривало за фотьойл е със символична цена, а същевременно с високо качество и устойчивост на екстремна употреба. Може да се пере в пералня машина, за да се почисти от неизбежните петна от храна, животински косми и миризма на цигарен дим, ако се използва в помещения, в които се пуши.

Забележка: Водоустойчивата материя от микрофибърен полиестер защитава фотьойлите от намокряне и петна от червено вино, плодови сокове, кафе и други замърсители.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти