Уред за премахване на косми и мръсотия от три части Schticky

Гласове: 19 Рейтинг: 4.4
  • Код на продукта: st782
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Стара цена: 28.00лв.

    Нова цена: 22.00лв.
Кол-во: +
-


Чистотата се е превърнала в мания за много домакини, които непрекъснато се борят с праха, разпилените от децата и съпруга трохи, космите от домашния любимец и др. Понякога не е достатъчно лесно и удачно да имаме прахосмукачка и метла, а ни трябва нещо по-специално и удобно, за да се справим бързо и без много усилия с мръсотията.

Представяме Ви новия модерен уред за премахване на косми и мръсотия от всякакви повърхности Schticky.

Ефикасно почистване на всякакви повърхности!

Малката ролка е компактна и лесна за пренасяне. Можете да бъде навсякъде с Вас и при необходимост от премахване на замърсявания на дрехите Ви, да ги изчистите на време, без никой да забележи. При натрошена храна върху роклята, неприятен пърхот по раменете и др. бързо и незабележимо ще премахнете мръсотията.

Средната ролка е подходяща за всяко кътче на дома ви. С удобна къса дръжка за повече стабилност ще можете да почистите меката мебел от космите на домашния любимец, покривката от трохите, разпилените подправки по кухненските шкафове или нападалите увехнали цветчета от букета с цветя. Много по-лесно и по-удобно от прахосмукачка. Без нужда от електричество.

Голямата ролка може да използвате за почистване на по-големи повърхности, а благодарение на дългата и дръжка ще достигнете до по-голямо разстояние и височина. Голямата ролка съдържа и специална четка от едната си страна, чрез която се събират космите от килима по-ефективно. След това просто обръщате лепкавата силиконова част и премахвате козината.

Schticky можете дори да използвате директно върху домашния пухен любимец, за да съберете излишните по него косми, без да го нараните или да му навредите. След употреба просто оставете под течащата вода, докато мръсотията не се махне, подсушете и използвайте отново.

Комплект съдържа:

  • 1 х Малка ролка
  • 1 х Средна ролка
  • 1 х Голяма ролка
Сходни артикули (12)


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ