10 В 1 Универсално USB зарядно за телефон

Гласове: 4 Рейтинг: 4.5
  • Код на продукта: ST164
    Наличност: В наличност
  • Цена: В наличност 18.00лв. 10.00лв.
Кол-во: +
-

Край на оплетените кабели на зарядни устройства!

Предлагаме Ви Универсалното USB зарядно с 10 накрайника

Удобно устройство за зареждане на всякакви устройства
Съвместим с Ipod, Моторола , Nokia , Sony Ericsson , Samsung , LG , PSP, Iphone  и други!


Nokia - с 2mm и 3.5 pin
Sony Ericsson - телефони с широка букса
Телефони с Min-USB
Телефони с Micro-USB
LG
Samsung
Изходен ток: до 100mAh

Изходно напрежение: 5-5.5V

Входно напрежение: 12-24V за автомобил, 110-240V от мрежата, 5V от USB порт на компютър

Вече можете да имате зарядно за телефон, съвместимо с всички модели и марки апарати. Това е супер функционално решение за големи семейства или компании, в които всеки е с различно мобилно устройство, а батериите, както знаем се нуждаят от зареждане точно тогава, когато нямаме зарядно под ръка.

Универсално решение 10 в 1

Нашето уникално USB зарядно за телефон представлява уред с 10 различни накрайника. Всеки накрайник е предназначен за зареждане на различни мобилни устройства – телефони и таблети. Зареждащото устройство разполага с цели 3 pin накрайника с различен диаметър, чрез които може да зареди телефоните тип слушалка, познати от близкото минало. Тъй като не всеки потребител е любител на смарт телефоните, за нас е важно да предложим зарядно, съвместимо и с по-старите технологии.

Освен с трите си букси тип игла, нашето универсално 10 в 1 зарядно за телефон разполага и с цели шест отделни USB букси с различна широчина – Min-USB и Micro-USB. Всяка от тях отговаря на портовете на различните модели и марки смарфони, включително е наличен накрайник, съвместим с мобилните устройства на марката Apple, които, както знаем имат специфичен дизайн, съобразен предимно с нуждите на американските потребители.

В комплекта от зареждащи букси на универсалното ни зарядно за телефон е добавен и двуиглен накрайник – за устройствата с този тип зареждащи портове. Основно предимство на универсалния уред е основната USB букса. Можете да зареждате телефони и таблети през USB входа на лаптоп или да използвате адаптер, ако решите да го включите директно към електрическата мрежа.

При наличие на съответния адаптер, можете също да използвате универсалното зарядно за телефон в автомобила си, за да не губите възможност за комуникация, потегляйки на дълъг път. Телефоните са изключително нужни, когато пътуваме по непознати участъци, тъй като с подходящото приложение, могат чудесно да изпълнят функцията на GPS навигация.

Зареждане на всички мобилни устройства чрез външна батерия

Power Bank батериите са едно огромно удобство, когато се намираме на открито или на места, където липсва електричество. Те имат различен капацитет на заряд и могат да осигурят енергия на различните видове батерии, но по-важното е, че използват USB порт, към който подходящият накрайник на нашето зарядно ще може да се свърже.

10 компонентното USB зарядно за телефон, което ви предлагаме на символична цена, е съвместимо с всички марки мобилни устройства, включително по-малко познатите и по-рядко използваните днес. Уредът зарежда по-старите телефони тип слушалка Nokia, Motorolla, Sony Ericsson и др., както и масово използваните днес смартфони на марките Samsung, LG, Huawei и разбира се телефоните на Apple – iPhone и iPad таблетите.

Лесна поръчка

10 В 1 Универсално USB зарядно за телефон × 1 бг.

Цена: 10.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.