ᐉ USB зарядно за кола съвместимо с всички устройства на топ цена - Онтайм

USB зарядно за кола съвместимо с всички устройства

Гласове: 8 Рейтинг: 3.6
  • Код на продукта: st877
    Наличност: В наличност

  • В наличност Цена: 5.50лв.
Кол-во: +
-


Пътувате често на дълги разстояния, постоянно сте в движение и почти не слизате от колата си, а неудобството от това, че няма как и къде да заредите телефона, gps-а или таблета Ви дразни и пречи на личните и работните Ви контакти. Без притеснения по време на път!

Универсален продукт за всички мобилни устройства

Представяме Ви това USB зарядно за кола, което ще Ви спести нерви и ще можете да заредите телефона си по път за работа(ако сте забравили снощи у дома), да включите навигацията или таблета да се презаредят по време на дълъг път, да захраните малък къмпинг фенер и др. Вече няма да се притеснявате дали няма да угасне телефона Ви преди да сте стигнали до крайната си дестинация ще имате постоянна връзка със света. Можете да забавлявате спокойно децата си по време на път, оставяйки ги да гледат детско филмче на таблета, да слушат музика на плейърите си и т.н.

Зарядното за кола е малко и компактно, можете без проблем да го оставите в жабката на колата, универсално е за всички запалки и автомобили и е подходящо и съвместимо с различни телефони, плейъри, таблети, навигации и др. устройства, които могат да се зареждат през USB.

Зарядното е лесно за употреба, поставете го в запалката на автомобила и свържете с телефона! Устройството има светодиоден индикатор и един вход за зареждане.

Характеристики:

  • Цвят: черен/бял
  • Стандартни размери
  • Подходящо за всички видове автомобили и запалки
  • За зареждане на мобилни устройства, смартфони, таблети, плейъри
  • 1 x вход за зареждане
  • Светодиоден индикатор
Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

USB зарядно за кола съвместимо с всички устройства

Доставка с

Цена 5.50лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.