Комплект бамбукови дъски за рязане и поставка TAKETOKIO

Гласове: 10 Рейтинг: 4.4
  • Код на продукта: st758
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Стара цена: 79.80лв.

    Нова цена: 39.90лв.
Кол-во: +
-


Всички обичаме удобството, а когато сме в кухнята и се изявяваме като майстор готвачи или това наистина е нашата професия, държим да имаме всички необходимо под ръка, за да не се лутаме в излишно търсене по време на приготвяне на поредния специалитет. Всичко започва с приготвянето и нарязването на определени форми и размери на продуктите. А ако нямаме подходящо място където да ги нарежем започваме да се чудим дали няма да срежем мушамата, дали няма да нараним плота с острието на ножа и т.н. За да е по-лесно и удобно Ви представяме този комплект от бамбукови дъски за рязане.

Леки, практични и многофункционални!

Комплектът се състои от общо седем части, като съдържа 6 броя дъски за рязане, които са практично наредени на удобна и стабилна, бамбукова стойка, която има дръжка за по-лесното им пренасяне едновременно. Спестявате си излишното търсене по шкафовете на допълнителна дъска, когато трябва да свалите горещата тенджера или тиган от печката и да я преместите, а вече сте заели една или две дъски с нарязани продукти. Удобни, многофункционални и компактни дъските за рязане могат да са подредени на стойката на плота и винаги да са под ръка. Бамбукът е известен със здравината и лекота си, за това често се използва за домакински принадлежности, дъски, лъжици и щипки. Този комплект е съвкупност от практичност и функционалност.

Имате достатъчно на брой дъски, които може да използвате за рязане и подлагане под топли съдове, а подредени на стойката си, ще са винаги на една ръка разстояние от Вас, когато Ви потрябват.

Размери на продукта

  • Приблизителни размери на дъските: 6 x 22 x 1 x 15 см.
  • Приблизителен размер на стойката: 1 x 15 x 34 x 7 см.

Съдържание на комплекта:

  • 6 х Дъски за рязане от бамбук
  • 1 х Стойка
Сходни артикули (12)