Машина на понички Donut Cutter

Гласове: 9 Рейтинг: 4.2
 • Код на продукта: ST505
  Наличност: В наличност
 • В наличност Стара цена: 29.00лв.

  Нова цена: 25.90лв.

Промоцията изтича след:

00
--
--
--
Кол-во: +
-

Представяме ви една машина за рязане на понички - Donut Cutter шприц, с нея ще можете бързо и лесно да оформите съвършени по размер и форма понички и то без да губите много време. Едиственото, което трябва да направите само е да приготвите тестото, а за всичко останало оставете грижата на уреда за рязане на понички Donut Cutter. Това е една професионална машина за приготвяне на понички, която се използва не само в домашни условия, но и в много специалицирани заведения, сладкарски цехове, ресторанти, закусвални и др.

Предимства на уреда

 • Малък размер, за да е винаги с вас
 • Лесен и удобен за използване
 • Удобна дръжка за добър захват
 • Уредът изрязва съвършени по размер и форма понички
 • Може да се работи с уреда изключително бързо, което го прави подходящ и за специализирани заведения
 • Няма нужда от допълнителни консумативи
 • Всичко, което трябва да правите е просто да го завъртите по дължината на тестото

Ако искате да направите понички с еднаква форма и размер по възможно най-бързия начин, то нашата машина за понички Donut Cutter е идеалното решение. Това е уникално по рода си приспособление, което ние ви предлагаме на възможно най-ниска цена. С негова помощ можете да изрежете идеално оформени понички както у дома, така и в професионална обстановка.

Идеалното решение за добре оформени понички при всякакви условия

Невероятната машина за понички всъщност не е машина, а механично ръчно приспособление, което не се нуждае от електричество или батерии, за да работи. Това ви позволява да използвате уреда буквално навсякъде, включително при полеви условия, като за изпълнение на задачата са нужни единствено двете ви ръце. Уредът разполага с две удобни ръкохватки за стабилен захват и лесно изрязване на понички върху разточено тесто.

Бързо приготвяне на голямо количество понички

За придаване на идеален размер и форма на поничките, обикновено се използват специални приспособления (форми), с помощта на които тестото се изрязва добре, но твърде бавно. Нашата машина за понички Donut Cutter изрязва готови за термична обработка понички за броени секунди. Инструментът е с четири двойни глави, които, при плъзгане на машината върху тестото отсичат до 8 понички при един ротационен цикъл.

Благодарение на бързото изрязване на голямо по площ разточено тесто, машина за понички Donut Cutter е идеалното решение за професионалисти. Тя ще помогне за оптимизиране процеса на работа в закусвални, ресторанти, сладкарници и сладкарски цехове. Разбира се, ако сте от домакините, които не обичат да хабят напразно енергия и сили, този уред е подходящ и за вас. Цената му е максимално достъпна както за професионалиста, така и за редовия потребител.

Компактна и лесно преносима

Невероятната машина за понички Donut Cutter е инструмент, който всеки майстор-сладкар трябва да има в своя професионален арсенал. Машината за рязане на понички е с компактен размер, което дава възможност за лесното ѝ пренасяне и използване на различни места. За разлика от повечето професионални уреди, този инструмент може да се носи дори в ръчна чанта без никаква опасност и затруднение.

Лесно почистване и поддържане в отлично състояние

Тъй като не се захранва от електричество и не използва специфични механизми и компоненти, тази удобна машина за понички може да се почиства директно под течаща вода. Инструментът за рязане на тесто е изработен от метал, устойчив на корозия, което ви позволява да го накисвате във вода и да го измивате с препарат за съдове. Тъй като намокрянето не е проблем, подсушаването на режещата машина не е задължително.

Лесна поръчка

Машина на понички Donut Cutter × 1 бг.

Цена: 25.90лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ