ᐉ Поставка за кухненска хартия и фолио, кухненски диспенсър 3 в 1 на топ цена - Онтайм

Поставка за кухненска хартия и фолио с три отделения

Гласове: 17 Рейтинг: 4.5
 • Код на продукта: sv219
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 28.00лв.
Кол-во: +
-


Предлагаме ви удобно и компактно решение за съхранение на кухненска хартия и фолио чрез този троен кухненски диспенсър. Благодарение на него ще имате под ръка всичко необходимо за опаковането и съхранението на продуктите си. Той държи здраво ролките алуминиево и самозалепващо фолио и разполага с ножове, които изрязват с точност и бързина, без да разхищават излишно. Третата част на диспенсъра е за поставяне на кухненска кърпа или хартиена ролка за забърсване и позволява свободното и лесно завъртане на хартията, за да откъснете количеството, което е нужно. Направен от устойчива пластмаса, този кухненски помощник е компактен и се поставя на стената за по-голямо удобство при използване, а лесното му разглобяване създава лекота при почистване и смяна на фолиата и хартията в него.

Предимства на продукта:

 • Лесно съхранение и удобна употреба на залепващото фолио, кухненските кърпи и алуминиевото фолио
 • Разполага с плъзгащи се ножове и не позволява разхищения на фолиата
 • Регулируем дозатор за кухненски кърпи (подходящ за различни размери)
 • Подходящ за всяка кухня помощник
 • Улеснява ежедневието и създава компактност и подреденост
 • Поставките за фолио позволяват перфектно разрязване и лесно захващане при следваща употреба

Спецификации на продукта:

 • Дължина: 38.5см.
 • Ширина: 7см.
 • Височина: 19см.
 • Материал: Пластмаса
 • Цвят: Бял

Съдържание на комплекта:

 • Троен дозатор за фолио и кухненска хартия – 1бр.

Добре подредената кухня създава не само приятно усещане, но и перфектна организация на домакинските операции. Ако все още държите фолиото за опаковане и печене в някой шкаф, то значи е време да замените тази практика с по-удобно и разумно решение. Нашият кухненски диспенсър за хартия и фолио е идеалният 3в1 помощник в модерната кухня.

Бърз и удобен достъп до консумативите от първа необходимост

Голяма част от операциите по приготвяне на храна изискват максимално бърза реакция. Нужно е за секунди да намерите фолиото за печене или найлоновото за опаковане на хранителните продукти, а не знаете кой от семейството ви ги е използвал последно и къде ги е сложил впоследствие. Позната ситуация, с която се сблъсква почти всяко домакинство.

За да ви бъдат винаги под ръка консумативите от първа необходимост, ние се погрижихме да ви представим най-качествената поставка за фолио и хартия на пазара. Тя представлява троен дозатор с три различни отделения, съответно за стреч и алуминиеви фолиа, и за кухненски ролки с различна големина.

Монтирайте диспенсъра на стената и така винаги ще знаете къде да намирате нужните ви домакински консумативи. Отделянето на частта, която ви е нужна в момента е повече от лесно. Всяко от отделенията е снабдено с режещи остриета, които отделят с хирургическа точност нужното ви количество. Всяка операция се случва за секунди.

С тройната поставка за кухненска хартия и фолио ще сложите край на разхищението на домакински принадлежности. Колко пъти ви се е налагало да откъснете нов лист от фолиото, понеже предишният се е откъснал по диагонал и не ви върши никаква работа. Какво правите с дефектния отрязък? Изхвърляте го, защото е практически неизползваем. Ние ще ви помогнем да извлечете максимума от парите, които сте вложили.

Друг проблем на стреч фолиата за опаковане е трудното им захващане при следващата употреба. Тук това дребно неудобство е напълно елиминирано, защото специалната стойка за кухненска хартия и фолио не позволява на финия найлон да залепне обратно към ролката. Както вече споменахме удобството и лекотата в ежедневната домакинска работа са гарантирани с този функционален продукт.

Безупречно качество, здравина и изгодна цена?

Слушайки или четейки напълно искрените суперлативи по адрес на нашия 3в1 кухненски диспенсър за хартия и фолио, вероятно си мислите, че подобна разработка струва цяло състояние. Отново се налага да ви опровергаем. Цената на тройния ни дозатор е символична. Всеки може да си я позволи. Всяко домакинство трябва има подобен безценен помощник с изключително достъпна цена.

Досещаме се какво е следващото ви притеснение – качеството. У българския потребител битува мнението, че евтините продукти са с лошо качество и се чупят още след първата употреба. В конкретния случай основание за подобно съмнение няма. Диспенсърът е изработен от висококачествена и изключително здрава пластмаса.

Пластмасовата конструкция е пригодена за дългогодишна ежедневна употреба. Материалът няма да изгуби отличните си качества под въздействие на влагата, отделяна по време на готвене, топлината, пряката слънчева светлина и препаратите за почистване. Налична е и известна устойчивост на удар, но все пак препоръчваме да монтирате поставката стабилно и да я поставите на височина, недостижима за малките ви деца.

Всеки детайл от конструкцията е проектиран за дълготрайна работа. Самата кутия, а също и въртящите ролките елементи, както и остриетата са стабилно укрепени. Счупване и изпадане на детайл в процес на използване е немислимо. Предлагаме ви невероятно качествена поставка за кухненска ролка с две допълнителни отделения за фолиата, без които не може нито една домакиня.

Лесно почистване и презареждане

Кое друго помещение, ако не кухнята се нуждае от идеална хигиена. Това е мястото, в което се приготвя храната за вашето семейство, мият се съдовете, а вероятно то е и кътчето ви за хранене. Необходимо е да обзаведете домашната си кухня така, че всяка част от обзавеждането да може да се почиства лесно и в дълбочина.

Практичният комплект поставка за кухненска хартия и фолио 3 в 1 отговаря на високите изисквания за хигиена. Можете да го почиствате с методите и средствата, подходящи за останалите елементи на кухненското ви оборудване. Цялостно измиване или леко забърсване с влажна кърпа – предпочитаният от вас метод може да бъде приложен.

Когато се наложи да презаредите удобния диспенсър за кухненска хартия и фолио не би трябвало да срещнете каквито и да е затруднения. Всяко от двете затворени отделения се отваря с лекота, осигурявайки удобна възможност да се подмени изчерпания консуматив с нов такъв. Не са ви нужни нито особена сръчност, нито специални инструменти.

Сходни артикули (12)