Скара за риба с три отделения

Гласове: 7 Рейтинг: 3.7
  • Код на продукта: st768
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 19.00лв.
Кол-во: +
-


За почитателите на топлите дни и събиранията на открито е от изключителна важност да могат да приготвят храната си бързо и удобно в природни условия. След дълга разходка в планината, бране на билки, ловене на риба или спортуване няма нищо по-хубаво от това да си намерим уютно местенце за почивка и да си приготвим нещо вкусно за хапване.

Лесно обръщане и без залепване!

Представяме Ви тази практична тройна скара за риба, с която ще може да изпечете много по-лесно желана от Вас риба цяла, без да се налага да овивате във фолио или да се чудите как ще я отлепите от барбекюто. В скарата могат да бъдат поставени едновременно три броя цели риби в три отделения. Благодарение на нея и дългата и, ненагряваща се дръжка може лесно и по всяко време да обърнете едновременно и трите риби, за да се изпекат от другата страна. Скарата е направена от алуминии а дръжката и е от дърво. Само отваряте, поставяте рибките, затваряте и е готова за печене. По всяко време, когато пожелаете може да хванете дръжката без да се притеснявате, че ще се изгорите и да обърнете.

Скарата предпазва рибата вътре от залепване по повърхността, на която печете и Ви спестява време и нерви. Направена е във форма подходяща за риба, но винаги може да опитате и с други продукти като месо и зеленчуци. А защо не и различни неща в трите отделения. Освен сред природата, на пикник или разходка в планината, може да бъде използвана и в домашни условия, в двора на откритото барбекю или камината. Прекрасен подарък за любителите на вкусно приготвената храна.!

Предимства на продукта:

  • Бързо приготвяне на три риби(меса/зеленчуци) едновременно
  • Защитава от залепване
  • По-лесно обръщане
  • Дълга ненагряваща се дръжка
  • Лека и комфортна
Приблизителни размери: 65 x 41см.
Сходни артикули (12)