Сокоизстисквачка Pro V + комплект за декорация

Гласове: 5 Рейтинг: 4.6
  • Код на продукта: ST253
    Наличност: В наличност
  • Цена: В наличност 30.00лв.
Кол-во: +
-

Със сокоизстисквачката Pro V всеки ден ще можете да си приготвяте здравословни фрешове от любимите ви плодове – портокали, манго, грозде, пъпеши, ябълки - без никакво усилие.
Тя е много лесна за използване – просто поставяте плода в капака, леко натискате, завъртате и получавате любимия ви прясно изцеден сок. Разполагате и с още една допълнителна купа с вместимост един литър, която разполага с капак и може да се използва като чаша.
Със сокоизстисквачката Pro V получавате и комплект за декорация на вашите плодови и зеленчукови салати. С негова помощ вие ще изненадвате вашето семейство, приятели и гости всеки път.

Всеки дом се нуждае от качествена, функционална и безопасна сокоизтисквачка за приготвяне на свежи плодови напитки. Дори в съвсем малкото по площ жилище може да се намери свободно място за компактния уред Pro V. Това е машина от ново поколение, с която пестите време и усилия, нужни за изстискване на любимите ви плодове.

Здравословни домашни напитки

В забързаното си ежедневие често се лишаваме от полезни хранителни вещества, тъй като тяхното получаване доскоро беше свързано с полагане на сериозен труд и влагане на не малко финансови средства. С компактната и удобна сокоизтисквачка Pro V можете да се наслаждавате на прясно изцедени плодови сокове всеки ден, при това без да влагате излишни пари и да разхищавате ценна енергия.

Фрешовете, предлагани в специализираните заведения са скъпо решение, от което рано или късно ще се наложи да се лишите. Вече можете да приготвите свежи и пълни с витамини напитки от любимите си цитрусови плодове или други предпочитани разновидности. Забравете за ‘’уж’’ натуралните плодове сокове, предлагани в магазините, в които са добавени захар и голям брой други вредни съставки.

Навсякъде с вас

Благодарение на компактните ѝ размери, сокоизстисквачката може да бъде винаги с вас – на вилата, на къмпинг или на почивка. Уредът се състои от минимален брой компоненти, а конструкцията му не съдържа лесно чупливи детайли, които могат да бъдат повредени или изгубени при транспортиране. С Pro V ще обикнете свежите плодови сокове и ще им се наслаждавате където и да се намирате.

Лесна употреба и почистване

Модерната сокоизтисквачка Pro V е невероятно лесна за употреба. Дори децата ви могат сами да приготвят любимите си сокове без особени усилия. Те няма да се затруднят и с нейното почистване, защото разглобяването и измиването при този уред е лесно като детска игра. Вероятно винаги сте мечтали за удобна възможност да приготвяте свежи плодови сокове за себе си или за своето семейство. Вече можете да направите закуската наистина здравословна.

Подарък

Всеки обича подаръците, особено практичните и полезните, като тези, които ние ви предлагаме в комплект със сокоизтисквачката Pro V. Заедно с уреда за приготвяне на плодови сокове, вие получавате и няколко уникални по рода си инструмента, с които можете да направите съвършената Гурме декорация на екзотични салати, коктейли и фрешове. Можете да режете, да оформяте и украсявате различните продукти, оставяйки се изцяло на волята на своята фантазия.

Невероятно ниска цена

Практичната сокоизтисквачка Pro V се предлага на невероятно ниска цена. Забравете остарелите оправдания, че качествените уреди струват скъпо. Този компактен модел, заедно с допълнителна чаша с капак и комплект за декорация можете да притежавате срещу символична сума пари, които няма да се отразят по никакъв начин на месечния бюджет на вашето домакинство.

Лесна поръчка

Сокоизстисквачка Pro V + комплект за декорация × 1 бг.

Цена: 30.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ