Уок тиган с мраморно незалепващо покритие Royalty Line

Гласове: 7 Рейтинг: 4.3
 • Производител: Royalty line
  Код на продукта: st743
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Стара цена: 125.00лв.

  Нова цена: 70.00лв.
Кол-во: +
-


Обичате да готвите или просто Ви се налага и искате всичко да е по-лесно. Да използвате по-малко мазнина, за да е по-леко и диетично ястието, да не Ви тормози ужасното пръскане при поставяне на продуктите в тигана, да знаете, че няма да чистите и миете повече време, отколкото Ви е отнело самото готвене. Притеснявате се всеки път дали ястието ще залепне и загори - изпробвайте този мраморен уок тиган и улеснете ежедневието си.

Гответе с удоволствие и лекота!

Направете готвенето по-приятно и лесно с уок тигана. Той е с незалепващо покритие , антибактериален е и подходящ за миялна машина. Лек и удобен, с незалепващо покритие. Подходящ за електрически, газови, керамични и индукционни котлони. Без да се огъва и променя формата си при нагряване ще приготвите с лекота любимото си ястие. Здрав и стабилен и с достатъчно голям размер от 28см.

Важно: За да запазите по-дълго незалепващото покритие при сваляне на етикетите тиганът трябва внимателно да се измие с мек почистващ препарат и изплакне добре. Да бъде подсушен с кърпа и обработен с малко растително масло.Не използвайте остри или метални предмети и кухненски прибори (ножове, вилици и др.) върху вътрешната страна, за да не нараните специалното незалепващо покритие!

Почистване: Оставете тиганът да се охлади напълно след готвене, без да опитвате принудително да го охладите, чрез наливане на студена вода. Почистете с мекa гъба и топла вода или използвайте специални продукти за незалепващи повърхности.

Спестете си дългото търкане, накисване и чакане. Станете истински майстор готвач с този мраморен уок тиган и близките Ви ще бъдат изумени от кулинарните Ви умения и вкусните ястия!

Комплектът съдържа:

 • 1 х Мраморен Уок тикан
 • 1 х Стъклен похлупак
 • 1 х Кутия
Сходни артикули (12)