Органайзер за дамска чанта Kangaroo Keeper

Гласове: 18 Рейтинг: 4.0
 • Код на продукта: ST108
  Наличност: РАЗПРОДАДЕНО
 • Цена: РАЗПРОДАДЕНО 20.00лв. 10.00лв.
Възможни варианти
Цвят:
Черен

Кол-во: +
-
Както хората казват - в една дамска чанта има всичко друго, освен ред! :)
 
Е, време е да опровергаем това твърдение. Най-накрая ще може, когато звънне телефона Ви, да го намирате още на второто звънене. Така няма да се налага да обяснявате всеки път, на ревнивите обожатели, защо не вдигате. Вече няма да се налага да стоите пред дома си около 20 минути в търсене на безценните ключове, които винаги са в дъното на суматохата.
 
Направете живота си по-лесен и спестете много, много време от деня си с Kangaroo Keeper!
 •     Събира над 70 предмета
 •     Модерен и стилен дизайн 
 •     Получавате два различни размера, които можете да ползвате отделно или един в друг 
 •     Подходящ за всеки тип чанта 
 •     За повече място в средата може да го обърнете с джобовете навън 
 •     Смяната на чантите става за секунди 
 •     Идеален подарък за всяка жена 
Комплектът включва:
 • ·  1 x Кенкуру Органайзер голям размер - 34 см x 7,5 см x 15,5 см
 • ·  1 x Кенкуру Органайзер среден размер - 24 см x 7,5 см x 15,5 см

Kangaroo Keeper е изключително полезен женски продукт. Сигурни сме, че всяка дама ще го оцени веднага след като го направи част от съдържанието на своята чанта. Всъщност, Kangaroo Keeper е аксесоар, създаден да се справи с хаоса сред всичко, съдържащо се в една дамска чанта, а ние знаем, че той обикновено е огромен и справянето с него не е лесно. Kangaroo Keeper представлява органайзер за дамска чанта. Универсалната му форма и изработка го прави подходящ за почти всякакви модели дамски чанти: например, в стил торба, или с правоъгълна, квадратна, кръгообразна концепция.

Той пасва и на текстилни, и на кожени чанти, а освен това е и лесен за побиране и в най-нестандартните и асиметрични конструкции. По този начин, с покупката на Kangaroo Keeper вие всъщност, си купувате органайзер за чанти, тоест всички ваши налични чанти в гардероба, а сигурни сме, те не са една или две…

Kangaroo Keeper е достъпен артикул на ниска цена, но с изключително огромна полза за вашето ежедневие. Край на безумния хаос в любимата ви чанта, която дори смятате да не носите вече, защото в нея трудно намирате каквото и да е било! Край и на вечното ровене и търсене на портмонето пред касата, особено когато в магазина се е извила огромна опашка и всеки ви гледа накриво.

С този органайзер за дамска чанта решавате всички тези проблеми, а освен това и ще запазите чантите си в перфектно състояние за по-дълго време. Държейки личните ви вещи в перфектна подредба, Kangaroo Keeper не позволява на нито една ваша чанта да се скъса, нацепи или формата й да придобие неприятен провиснал вид, каквото се случва след дълга употреба. Органайзерът за чанта е с няколко отделения и прегради за телефон, ключове, козметика, портфейл, визитки, хигиенни принадлежности и т.н.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ