ᐉ Мини портативна парна ютия за път на топ цена - Онтайм

Мини портативна парна ютия 1000W

Гласове: 13 Рейтинг: 4.4
  • Код на продукта: sy1468
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 49.00лв.
Кол-во: +
-


  • Мощност: 1000W
  • Регулиране на температурата
  • Тегло на продукта: 1,0кг
  • Размер на продукта: 40 * 14 * 12см

Особености:

1. Може да премахне мръсотията и космите по дрехите, гладете с пара, лесно и безпроблемно.

2. Преносима мини ютия за домашна употреба, лесна за пътуване и транспортиране.

3. Функция: не само гладене, но и стерилизация, отстраняване на прах, овлажняване и отстраняване на миризми.

4. Накрайник с девет отвора, отличен подбор на материали, безвреден за дрехите, устойчивост на висока температура, без миризма, добър ефект на гладене.

Едва ли има член на съвременното общество, на когото не е нужна удобна, практична и качествена мини ютия от най-ново поколение. Точно такъв полезен уред ви представяме в този раздел на продуктовия ни каталог. Възможността да я закупите онлайн е още едно удобство, което Ontime ви предлага. За да не съжалявате за пропуснатата възможност, поръчайте още сега!

Защо ви е нужна паро-гладачна машинка?

Такъв домашен помощник е необходим във всяко домакинство и на всеки човек, който държи на добрия външен вид. Ютията на пара е базирана на изцяло нова технология, която прави гладенето на дрехи и спално бельо много по-лесно и удобно. Тя има безброй предимства, на които ще обърнем внимание в следващите редове.

Преди това е важно да кажем, че портативната парна ютия е идеално решение както за дома, така и за пътуване. За да гладите с нея, не ви е нужна дъска за гладене – приспособление, което заема твърде много пространство в малките жилища. Гладенето може да се извърши докато дрехата е закачена на закачалка. Бърз и лесен процес, който заетите хора ще приемат радушно.

Гладещото парно устройство е портативен (преносим) модел, който можете да взимате със себе си по време на пътувания. Разбира се, ако отивате на къмпинг или на планина, едва ли ще държите дрехите ви да бъдат перфектно изгладени. Когато пътувате по работа и ви предстоят важни делови срещи обаче, изрядно изгладеният бизнес костюм е задължителен.

Предимства на гладенето с гореща пара

Предимствата на парната портативна ютия са твърде много, за да се откажете от покупката на този качествен и достъпен уред. Горещата пара постепенно измести почти напълно традиционния метод на изглаждане с нагорещено желязо. За този факт си има напълно основателна причина. - По-високата ефективност и деликатно въздействие върху по-фините материи.

Гладенето чрез изпаряване на вода защитава нишките на тъканите. Нещо повече – дрехите стават по-пухкави, по-нежни на допир и запазват здравината и формата си много по-дълго време. При този метод рискът от прогаряне на синтетични материи и естествена коприна не съществува изобщо. Тук липсва директният контакт между силно нагрята метална плоча и дреха, изработена от фини найлонови нишки.

От покупката на тази портативна парна ютия ще спечелят хората с алергии към акари. Изглаждането на спалното бельо с пара унищожава 100% от заселилите се в тъканите микроби и патогени. Парогладачката е отлично решение за семейства с малки деца, които искат да осигурят най-добрата грижа за любимите си същества. Методът ви позволява да обработите големи по площ тъкани с минимален разход на време и сили.

Идеално съотношение между качество и цена

Можете още сега да закупите чудесната мини ютия за път на супер изгодна цена. Финансовата стойност на продукта е минимална в сравнение с ползите, които ще си гарантирате с неговата покупка. При пътуване ще можете да изглаждате мигновено гънките по дрехите, образувани при сгъването им и транспортирането в куфар.

Уредът е дело на утвърден производител и отговаря на най-високите стандарти за качество и безопасност. Дизайнът му съчетава привлекателна визия и комфорт при използване, а консумацията на електрическа енергия е незначителна. Можете да регулирате температурата на парата според вида на материята, за да защитите любимите си тоалети от фатално повреждане. Ютията се захранва директно в стандартен битов контакт.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ