ᐉ Парна четка за гладене и почистване с пара на косми от домашни любимци топ цена - Онтайм

Портативна четка за гладене и почистване с пара

Гласове: 18 Рейтинг: 4.3
 • Код на продукта: ST483
 • в наличност Цена: 30.99лв.
Кол-во: +
-


Омръзна ви всяка сутрин да закъснявате, защото трябва да изваждате дъската и да си гладите ризата. Вземи портативен уред 3 в 1 с пара за гладене на дрехи и почистване на тапицерии.

Изкючително удобен и лесен за употреба уреда премахва гънки от всякакви тъкани в пъти по-бързо от стандартните ютии.
Лек и малък, може да се пренася лесно и да бъде винаги с вас там където ви потрябва. Не ви е нужна дъска за гладене.

С дълъг кабел също така и резервоар за вода и четка за тапицерия. Подходящ е за дома или в офиса като бърз и лесен начин за освежаване на външния ви вид, както и за почистване на тапицерии.

3 функции в 1:

 •  Парна ютия - чрез приставка за гладене.
 •  Четка за фини косъмчета - чрез допълнителна приставка за обиране на косми от дрехи и тапицерии.
 •  Четка за по-грубо почистване - чрез приставка с по-груба четка.

Мултифункционалните системи за паропочистване на тъкани са едно от великите изобретения на човека. Ние ви предлагаме един чудесен мултифункционален уред в удобен за използване и пренасяне мини вариант. Уникалната парна четка за гладене Steambrush ви позволява да поддържате в безупречно състояние дрехите, дамаските на мебелите и тапицерията в своя автомобил.

Уред, съвместяващ едни от най-нужните функции

Четката адаптира в своята работа полезните свойства на парата. Изпаренията на горещите течности, особено когато се насочват под високо налягане, разтварят всички видове замърсители, независимо от техния произход, премахвайки ги бързо и без остатък. С какво тази опция ви е полезна? Всъщност ползите са повече от една:

 • Пестите време и усилия – не е нужно да търкате на ръка;
 • Извършвате екологично почистване – не се налага употреба на химични средства;
 • Предпазвате тъканите от изтъняване и разкъсване, както и от избеляване, поради липсата на химически агенти и агресивно четкане;
 • Позволява обработка на малки и труднодостъпни места;
 • Същевременно почиства тапицериите и ги заглажда, връщайки първоначалното им състояние;
 • Гладите с гореща пара, но вместо по стандартния начин, тъканите се изглаждат окачени – идеален вариант за изглаждане на пердета, без да се свалят от корниза;

Ако имате домашен любимец, то със сигурност ви е нужен удобен и лесен метод за премахване на космите му от вашите дрехи, килими и дамаските на мебелите. Уредът, който ви предлагаме изпълнява перфектно и функцията на четка за обиране на косми. За нея е добавена специална приставка с по-фини косъмчета. Влагата от парата помага за по-лесното им събиране, елиминирайки статичното електричество и праха, който се вдига при стандартното им събиране.

Портативната четка с пара за гладене SteamBrush перфектно замества химическото чистене и обикновената ютия. Тя може да работи непрекъснато доста дълго време, като по този начин се превръща в незаменим помощник на всеки, за когото изрядната визия и чистотата у дома са от огромно значение. Парната мини-система може да глади вертикални окачени дрехи, мебелни дамаски и завеси, почиствайки и гладейки без риск от повреждане на по-фините и деликатни тъкани.

Революционната парна четка за гладене притежава същата ефективност като ютията, но я превъзхожда в много отношения. От една страна тя ви позволява да изгладите смачканите дрехи във всякакви условия. Изключително полезна при пътуване, когато дрехите се транспортират сгънати и натъпкани в куфар. Компактните размери на устройството ви позволяват да го взимате със себе си при всяка командировка.

За да загладите гънките и ръбовете, не ви е нужна дъска, а най-обикновена закачалка, каквато се намира във всяка хотелска стая. По-лесен метод за привеждане на облеклото в отлично състояние не съществува до момента. Просто включете уреда, поставете приставката за гладене и обходете всички измачкани участъци. Уредът е лек и не уморява ръката.

Освен, че ще изглади перфектно, четката ще се погрижи за доброто състояние на самата материя. Въздействието върху влакната е такова, че те не се разтягат или свиват, както при гладенето с ютия. Напротив, нишките стават обемни и еластични и възвръщат първоначалния си блясък. Тук не съществува риск от прогаряне на синтетичните и копринени платове, какъвто ютията обикновено носи със себе си.

Мултифункционалната парна ютия/ четка за гладене и почистване е идеална за обработка на продукти от естествен косъм. Тя не оставя ивици върху кожената материя. Космите се изправят, възвръщайки естествения си блясък и форма. С уреда ща придадете свеж вид на най-деликатните материи – памук, лен, коприна, органза, шифон, трикотаж, сатен, креп-жоржет, филц, дантела, рипсено кордо и др.

Особено трудни за изглаждане са облеклата, украсени с много аксесоари и декоративни гарнитури, както и с пайети, кристали, бродерии, апликации, копчета и т.н. Тук парогладещата машина се справя без проблем. Тя не поврежда пластмасовите детайли, нито пък самата се издрасква и поврежда от някои метални елементи като ципове и копчета.

Професионалните машини в химическото чистене имат сходен принцип на работа, но те са изключително масивни и сложни за непрофесионална употреба. Ние ви предлагаме компактна и удобна ръчна парна четка за гладене на символична цена, чието качество ще задоволи изискванията на дори най-взискателните ни клиенти.

Уредът е идеалната четка за косми, способна да върне приятния облик на меката мебел и тапицираните части на автомобила ви. Под въздействие на горещия влажен въздух фините животински косъмчета, както и остатъците от човешка коса биват внимателно повдигани и отделяни с лекота дори когато са оплетени в по-твърди и гъсти подови настилки. Премахването им по този начин е в пъти по-бързо и лесно.

Уникалната четка за почистване на косми има и друго страхотно приложение – с нея можете да дезинфектирате плюшени играчки и спално бельо. Липсата на почистващи средства прави методът екологично чист и особено полезен за домове, където се отглеждат малки деца и хора, страдащи от алергии към някои от съставките на почистващите препарати.

Наред с функцията четка за събиране на косми, Steambrush е приложим и в качеството му на антибактериално и антиакарно средство. С уреда бихте могли да дезинфектирате целия си дом и то не само срещу акари. С помощта на отделената под високо налягане и висока температура пара, ефективно ще се отървете от микроби, патогенна микрофлора, бактерии.

Можете спокойно да изхвърлите старата механична четка за косми за домашни любимци, защото мини парочистачката я замества напълно. Нещо повече – работи много по-ефективно и лесно. Същевременно тя извършва дезинфекция на повърхностите, така че да се радвате на 100% чиста и здравословна среда.

Парната четка за почистване на косми от домашни любимци е изключително удобна за чистене на автомобилното купе. С нея ще достигате с лекота дори пространството под седалките, защото размерите ѝ го позволяват. Не е нужно да сваляте тапицерията от седалките и да я перете в пералнята машина. Вече не е нужно да се отказвате от компанията на любимото си четириного, заради сложния до скоро начин на премахване на остатъците от пухкавата му козинка.

Вижте също: сушилня на изгодна ценаБЪРЗО ПОВИКВАНЕ