Комплект тенджери от 10 части Royalty Line

Гласове: 16 Рейтинг: 4.1

 • Код на продукта: ST614
  Наличност: В наличност
 • Цена: В наличност 210.00лв. 131.90лв.
Кол-во: +
-
Комплектите тенджери на Royalty Line са известни със своето високо качество и изискан дизайн. Изработени са от неръждаема стомана и всички части от този комплект тенджери са снабдени с капаци с цедка за вода. Тенджерите са с дъно, съставено от няколко пласта, което помага за намаляване до минимум евентуалната опасност от прегаряне на ястията. Комплектът тенджери Royalty Line е подходящ за всички плотове и печки, както за газови, така и за електрически. Тези готварски тенджери напълно защитават високото реноме, което си е извоювала Швейцарската марка Royalty Line. Те са с висока функционалност и гарантирано качество. 

Всяко едно домакинство заслужава да бъде снабдено с подобен вид посуда за готвене, за да може всички членове и гости на фамилията да са доволни. Комплектите са подходящи, както за домашни условия, така и за по-професионални цели. Могат да се използват във всички ресторанти и специализирани заведения за хранене.
 

Характеристики на продукта:

 • Комплектите са от неръждаема стомана
 • Повърхностите са полирани изключително лъскаво
 • Могат да се мият в съдомиялни машини
 • Използваеми са за всички фурни
 • Снабдени са с ергономични дръжки

Съдържание на комплекта:

 • 1 х Тенджера 4,00л. с капак - размери: 24 х 9 сантиметра
 • 1 х Тенджера 2,20л. с капак - размери: 16 х 10,5 сантиметра
 • 1 х Тенджера 3,00л. с капак - размери: 18 х 11,5 сантиметра
 • 1 х Тенджера 4,00л. с капак - размери: 20 х 12,5 сантиметра
 • 1 х Тенджера 7,00л. с капак - размери: 24 х 14,5 сантиметра

Вече не е нужно да търсите идеалния комплект тенджери на достъпни цени, защото сетът на швейцарския лидер в производството на домакински съдове и прибори Royalty Line покрива всички изисквания по отношение на цена и клас. Едва ли е нужно да уточняваме, че това е посуда с възможно най-високо качество, която ще използвате в продължение на десетилетия, без визията и отличните ѝ качества да се променят дори минимално.

5 тенджери – 10 компонента

Спрямо броя на компонентите, съдържащи се в комплекта, вие получавате невероятно изгодна оферта. Комплектът се състои от 5 тенджери с различна големина и вместимост, като към всяка от тях се предлага капак с цедка за по-лесно отцеждане на водата. В този комплект тенджери за готвене можете да варите паста, месо и зеленчуци без проблем и само за секунди да отцедите водата или отделите бульон за по-късно използване. Невъзможно е да намерите толкова качествен сет съдове за готвене на толкова примамлива цена.

Край на загорялата храна

Мляко, супи, яхнии – на всяка домакиня се е случвало поне веднъж да загори тези храни, което прави почистването на съда почти невъзможно, а храната – практически неизползваема. Тези съдове са двойно подсигурени срещу подобни инциденти, благодарение на многопластовото си дъно. Вече дори най-неопитните домакини ще могат да експериментират в кухнята, без никакви притеснения от разхищение на продукти и трайно увреждане на качествените съдове.

Благодарение на незагарящото си дъно, този комплект тенджери от неръждаема стомана са отлично решение и за професионални цели. В по-натоварените кухни на заведенията за обществено хранене, зоркото следене на процесите е понякога невъзможно, както и постоянното бъркане на по-сложните консистенции. Ако у дома загорялата храна е просто неудобство, то в един ресторант подобен инцидент може да доведе до много сериозни последици както за реномето на заведението, така и за професионалната кариера на членовете на персонала.

Ергономичен дизайн

Швейцарската марка Royalty Line дължи своята отлична репутация на дизайна на своите продукти. Безупречната функционалност на съдовете и приборите за готвене на марката се базират на революционни дизайнерски решения. С тези решения се цели не само постигане на по-добър кулинарен резултат, а също и повишаване на термичните процеси с цел по-висока скорост на готвене, както и максимално удобство за кулинарния специалист. Тенджерите Royalty Line притежават специални ергономични дръжки за допълнителна стабилност при пренасяне на готовата храна.

Подходящи за всеки котлон и фурна

Чудесният сет тенджери е съвместим с всеки котлон, независимо от принцип на работа и специфика. Можете да ги използвате върху газови, обикновени електрически или керамични котлони – резултатът ще бъде винаги впечатляващ. Ако сте почитатели на задушеното, всяка тенджера от комплекта ще ви послужи за целта. Благодарение на металните дръжки на основния съд и капака, спокойно можете да готвите и на фурна в тези готварски съдове от последно поколение.

Лесна поръчка

Комплект тенджери от 10 части Royalty Line × 1 бг.

Цена: 131.90лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ