ᐉ Плато за сладки 32см диаметър с капак на топ цена - Онтайм

Плато за сладки 32см диаметър с капак

Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
  • Код на продукта: sy521
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 35.00лв.
Кол-во: +
-


Плато на столче с капак- не е сред първите неща, които ви идват наум, като се каже хубав подарък, нали? Това обаче явно не пречи на продукта ни да отчита значителен интерес на сайта ни. Може би той се дължи на различния и необичаен дизайн или пък поради неочаквано функционалното приложение, но не можем да отречем, че това плато е страхотна идея не само за подарък, но и за придобивка за дома ви. Бъдете различни, оригинални и иновативни! Платото е подходящо дори и за средноголеми торти, а капакът, който върви към него, предпазва храната от изсъхване и запазва свежестта им за максимално дълъг период от време.

Платото е повдигнато на едно краче, поради което е удобно и за носене и тежестта му е равномерно разпределена навсякъде. Поканете класата и изяществото в домакинството си чрез този артикул, който е с достатъчно голям капацитет, така че да събере всичките ви любими сладкиши и други лакомства. Определено ще му се радвате и за дълъг период от време, понеже е изработено от висококачествено, устойчиво на счупвания стъкло. Все пак бъдете внимателни и не го почиствайте в съдомиялна машина.

Диаметърът му е 32, 2 см. неслучайно е от най-поръчваните през сайта ни и по тази причина наличностите се изчерпват много бързо. Допълнителен плюс е разумната цена на фона на високото качество, което получавате. Това е една неоспоримо изгодна оферта, тъй като продуктът, който поръчвате, винаги е в пълно съответствие с описанието, което виждате тук, на сайта ни.

Направете поръчка сега и ще получите продуктите във възможно най-кратък срок. За още интересни предложения, моля, разгледайте и другите артикули от различните категории на сайта ни.

Сходни артикули (12)


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ