Механичен уред за почистване метла Hurricane Spin Broom

Гласове: 134 Рейтинг: 4.2
 • Код на продукта: sv412
  Наличност: В наличност
 • В наличност Стара цена: 39.00лв.

  Нова цена: 26.90лв.

Промоцията изтича след:

00
--
--
--
Кол-во: +
-

Подочистачка Spin Broom е идеалният помощник за всеки дом, за офиса, вилата и навсякъде, където искате да почистите бързо и лесно. Моделът е произведен от леки и устойчиви материали, които осигуряват дълготрайна употреба. Системата, по която работи е изключително проста и много ефективна– две големи четки събират всички отпадъци – чипс, натрошени солети, косми, трохи и други замърсявания. Четките са изработени от устойчиви на износване силиконови влакна, които са достатъчно твърди, за да съберат всички отпадъци, но и много нежни, за да защитят настилката.

Вградена лопатка контейнер за събиране на отпадъците

Всичко това отива в голям контейнер, който се почиства изключително лесно. Плоската глава е идеална за лесно достигане под масата, а триъгълната форма позволява прецизно почистване на ъгли и ръбове и вече няма да има нужда да се навеждате.

Spin Broom механична метла е идеална за почистване на всякакъв тип твърди настилки – ламинат, паркет, плочки и други. Компактните размери позволяват да съхранявате подочистачката на практика навсякъде – в дрешника, мокрото помещение и т.н. Не се нуждае от никакво захранване, четките се задвижват ръчно (придвижвайте четката само напред!).

 

Подходяща за всякакви твърди повърхности, без заплитане на кабели, лека и компактна

 • Лека и устойчива конструкция
 • Не се нуждае от захранване
 • Големи четки за ефективно почистване
 • Компактни размери
 • Голям контейнер
Направи бърза поръчка

Механичен уред за почистване метла Hurricane Spin Broom × 1 бр.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

Всичко 26.90лв.