ᐉ Механичен уред за почистване метла Hurricane Spin Broom на топ цена - Онтайм

Механичен уред за почистване метла Hurricane Spin Broom

Гласове: 142 Рейтинг: 4.1
 • Код на продукта: sv412
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Стара цена: 29.00лв.

  Нова цена: 21.50лв.
Кол-во: +
-


Подочистачка Spin Broom е идеалният помощник за всеки дом, за офиса, вилата и навсякъде, където искате да почистите бързо и лесно. Моделът е произведен от леки и устойчиви материали, които осигуряват дълготрайна употреба. Системата, по която работи е изключително проста и много ефективна– две големи четки събират всички отпадъци – чипс, натрошени солети, косми, трохи и други замърсявания. Четките са изработени от устойчиви на износване силиконови влакна, които са достатъчно твърди, за да съберат всички отпадъци, но и много нежни, за да защитят настилката.

Вградена лопатка контейнер за събиране на отпадъците

Всичко това отива в голям контейнер, който се почиства изключително лесно. Плоската глава е идеална за лесно достигане под масата, а триъгълната форма позволява прецизно почистване на ъгли и ръбове и вече няма да има нужда да се навеждате.

Spin Broom механична метла е идеална за почистване на всякакъв тип твърди настилки – ламинат, паркет, плочки и други. Компактните размери позволяват да съхранявате подочистачката на практика навсякъде – в дрешника, мокрото помещение и т.н. Не се нуждае от никакво захранване, четките се задвижват ръчно (придвижвайте четката само напред!).

 

Подходяща за всякакви твърди повърхности, без заплитане на кабели, лека и компактна

 • Лека и устойчива конструкция
 • Не се нуждае от захранване
 • Големи четки за ефективно почистване
 • Компактни размери
 • Голям контейнер
Сходни артикули (12)


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ