ᐉ Подочистачка Titan Twist на топ цена - Онтайм

Подочистачка Titan Twist

Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
 • Код на продукта: sv800
  Наличност: В наличност

 • В наличност Стара цена: 49.00лв.

  Нова цена: 25.00лв.
Кол-во: +
-


Почистването на дома е невъзможно без химически препарати и усилено търкане А дали? Предлагаме ви изключително ефективен, лесен и достъпен начин домът ви да блести от чистота, без да сваляте кожата на ръцете си с агресивни препарати.

Подочистачката Титан работи само с чиста чешмяна вода. Тайната на нейната ефективност се крие в уникалната микрофибърна подложка, с която работи. Тя е произведена от двупластова материя, като единият слой е от високоабсорбиращ велур, а другият от кръгли микрофибърни частици, които събират абсолютно всякакви замърсявания от пода.

А още по-хубавото е, че няма да има нужда да пипате мърсотията с ръце. Мопът е специално проектиран, така че с едно движение на специалната ръкохватка, да може да изстискате водата и да продължите с чистенето. Изключителната маневреност позволява да се почистват и трудните места под масата, шкафа и т.н.

Освен за пода мопът е подходящ за почистване и на стъклени повърхности прозорци, огледала и други подобни. Когато приключите с ползването, е нужно само да изплакнете кърпата и да я оставите да изсъхне, а при по-сериозно замърсяване мятате в пералнята и перете. Това е всичко!

Предимства:

 • Супер абсорбираща кърпа
 • Лесно почистване на пода и стъкла
 • Удобна за достигане на труднодостъпни места
 • Без препарати само чиста вода
 • Без разливане и пръски вода навсякъде
Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Подочистачка Titan Twist

Доставка с

Цена 25.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ