Сервизи за кафе

Ред:
Сервизи за кафе

Поканени сте за първи път в нечий дом, а традицията повелява да занесете подарък за дома. Чудите се какъв да бъде той? Защо не сервиз чаши за кафе от онлайн магазин Ontime? Това е мил и същевременно практичен подарък. Кафето е любима напитка, която се пие във всеки дом. Елементите на сервизите – чашки и чинийки се чупят при ежедневна употреба, така че винаги има нужда от нов комплект.

Лукс и изящество на достъпна цена

Сервизите, представени в каталога ни са истински образец на елегантност и изящество. Фината керамика, наподобява перфектно тънък и деликатен китайски порцелан. Предимството е, че нашите порцеланови сервизи за кафе са много по-здрави и устойчиви от супер фините изделия. Неволно изпускане от минимална височина и лек удар няма да причинят пукнатини и драскотини по чашките.

В същото време, комплектите с кафени чаши и чинийки, които ние предлагаме са на изключително изгодна цена. Получавате най-доброто от двата свята – деликатното, копринено нежно излъчване на порцелана от древен Китай и ниската цена на обикновения. Ако все пак порцеланът от висок клас е материалът, който ви импонира, можете да заложите на сервиз за кафе от костен порцелан.

Вероятно повдигате учудено вежди, озадачени от непознатия термин? Нека обясним – порцеланът съществува в три разновидности – твърд, мек и костен. Костният датира от 1748г., когато в Англия започват да добавят костна пепел към порцелановата паста. Костната пепел придава на порцелана характерния млечно бял цвят, заради който тази разновидност е приета за най-фина и елегантна.

Луксът е нещо, което всички обичаме и се стремим да го постигнем на всяка цена. Цената на луксозните стоки не винаги е извън възможностите на обикновения човек, обаче. Асортиментът ни включва и луксозни сервизи за кафе, които всеки може да си позволи. Комплектите ни Парма и Ломбардия са истинска наслада за естетите.

С асиметричната си форма, чинийките ще ви създадат усещане, че пиете кафето си в парижкия Риц или на 5-то авеню в Ню Йорк. Убедени сме, че избирайки именно този сет за подарък, ще добавите и един за своя дом в количката. Цените на сервизите ни са наистина невероятни, а същевременно срещу минималната сума получавате стил, лукс и изключителна красота.

Имаме удоволствието да ви предложим и сервиз с включена към него поставка. Тя придава допълнителна естетическа стойност на комплекта, но също и солидна доза практичност и функционалност. Ако в шкафовете ви няма място за сервиза, поставете го на кухненския плот, като наредите елементите му върху поставката. Стойката е от прецизно обработено дърво с дискретен метален елемент – закачалка за чашките. Истинска декорация за кухнята, хола или трапезарията.

Последен аргумент в полза на покупката на сервиз от електронния ни магазин – удобството. Нямате време за обиколки по магазините? Нашият е само на една ръка разстояние от вас, а асортиментът ни може да се разгледа по всяко време на денонощието, за разлика от този на физическите магазини.

Изберете комплекта, който ви се струва най-красив и подходящ, и го поръчайте с няколко прости действия от компютъра или телефона. Сервизът ще бъде при вас в минимален срок, така че ще бъдете напълно подготвени да поднесете изискан подарък на своите домакини, без да сте променяли прекалено натоварения си график.

Виж още

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ